Fotbal intern

Mirel Rădoi a anunțat echipa ideală pentru barajul cu Islanda! Un jucător nu va fi sigur în lot + surprize uriașe la mijlocul terenului

13.02.2020 | 19:34
ADVERTISEMENT

Numit pe banca echipei naționale a României după ce Cosmin Contra a ratat calificarea la EURO 2020 din grupele clasice, Mirel Rădoi va încerca să ducă România la turneul final din vară pe traseul barajelor din Liga Națiunilor. Fostul selecționer de la U21 a anunțat, joi, cum ar arăta echipa ideală a României pentru barajul cu Islanda din martie.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,30 este cota pentru ”X” la meciul Islanda – România. Vezi aici toate cotele
ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi a anunțat primul ”11” ideal pentru barajul cu Islanda

Mirel Rădoi va avea un debut de foc pe banca României. ”Tricolorii” vor întâlni Islanda în semifinalele play-off-urilor, pe 26 martie la Reykjavik.

În cazul unui succes, elevii lui Rădoi vor juca decisivul pentru prezența la Campionatul European cu învingătoarea meciului dintre Ungaria și Bulgaria.

ADVERTISEMENT

Selecționerul a dezvăluit la emisiunea online ”Marius Tucă Show” de la Mediafax, cum ar arăta 11-le ideal al României în momentul de față.

Mirel Rădoi: ”Mă gândesc la un sistem 4-2-3-1”

Mirel Rădoi crede că un sistem ”4-2-3-1” ar fi unul ideal care ar putea destabiliza naționala extrem de solidă și de compactă a Islandei.

ADVERTISEMENT

”Ne gândim că e un sistem care poate aduce mari probleme Islandei. Echipele care au folosit un mijlocaș ofensiv în spatele vârfurilor dezechilibrează sistemul Islandei, unul foarte compact”

Cum ar arăta echipa ideală pentru barajul cu Islanda:

  • Tătărusanu – Chiriches, Radu Ștefan, Benzar, Toșca/Bancu – Cicâldău, Răzvan Marin – Mitriță/Coman, Man/Rotariu, Stanciu/Nistor/Budescu/Ianis Hagi – Alibec/Pușcaș/Keșeru/Florin Andone.
ADVERTISEMENT

Prezent în echipa visată de Rădoi, Ștefan Radu are șanse minime de a reveni la națională, jucătorul de la Lazio anunțând de ani buni că renunță la prima reprezentativă.

Mirel Rădoi a prezentat o parte din lotul pentru meciul cu Islanda

Mirel Rădoi a prezentat, în mare, lotul pe care se va baza la meciul de debut cu Islanda.

Din lista preliminară anunțată de selecționer nu lipsesc nume din naționala pe care se baza Cosmin Contra, dar și unii jucători care păreau că au rupt contactul cu prima reprezentativă.

”Pot da câteva nume. Tătărușanu și Ionuț Radu nu vor lipsi. Apoi Chiricheș, care e unul dintre cei mai importanți fotbaliști. Mai departe e Stanciu, nu poate lipsi. Arată o formă foarte bună de fiecare dată când vine, chiar dacă are niște momente de rătăcire la declarațiile publice.

Răzvan Marin, Cicâldău și Nistor arată că trebuie să facă parte din echipă. Ianis Hagi a jucat destul de bine la Rangers și îl va ajuta campionatul Scoției pentru meciul cu Islanda. Apoi, pot apărea mai multe nume, Budescu, Alibec, Tamaș, Săpunaru”, a declarat Rădoi la emisiunea citată.

ADVERTISEMENT
Tags: