Sport

Mirel Rădoi a anunțat lista convocărilor pentru meciurile decisive cu Islanda și Liechtenstein! Surprizele selecționerului

Selecționerul Mirel Rădoi a anunțat lista convocărilor preliminare pentru meciurile decisive cu Islanda și Liechtenstein. Cu șase puncte, România se califică la barajul pentru Mondiale.
22.10.2021 | 13:07
Mirel Radoi a anuntat lista convocarilor pentru meciurile decisive cu Islanda si Liechtenstein Surprizele selectionerului
ADVERTISEMENT

România joacă pe 11 și 14 noiembrie două meciuri decisive pentru prezența la barajul pentru Campionatul Mondial. “Tricolorii” au nevoie de șase puncte cu Islanda și Liechtenstein pentru a rămâne în cursa calificării.

Mirel Rădoi a anunțat lista convocărilor pentru meciurile decisive cu Islanda și Liechtenstein!

Selecționerul Mirel Rădoi

a anunțat că meciurile din noiembrie vor fi ultimele pentru el din postură de selecționer al României. Antrenorul a spus că va părăsi echipa indiferent dacă se califică sau nu la baraj.

ADVERTISEMENT

În lista preliminară pentru meciurile cu Islanda și Liechtenstein regăsim câteva nume surpriză: Vasile Mogoș și Cristi Ganea sunt doi dintre jucătorii care au ratat ultimele acțiuni ale naționalei și care sunt în cărți pentru a prinde lotul final.

Lista preliminară pentru meciurile cu Islanda și Liechtenstein: 

PORTAR:

Florin Niță (Sparta Praga-Cehia, 11/0)

FUNDAȘI: Vlad Chiricheș (Sassuolo-Italia, 68/0), Cristian Ganea (Aris Salonic-Grecia, 8/0), Vasile Mogoș (Crotone-Italia, 4/0), Ionuț Nedelcearu (Crotone-Italia, 19/2), Andrei Rațiu (Huesca-Spania, 4/0), Adrian Rus (Fehérvár-Ungaria, 9/0), Alexandru Pașcanu (Ponferradina-Spania, 0/0), Alin Toșca (Gaziantep F.K.-Turcia, 27/1)

ADVERTISEMENT

MIJLOCAȘI: Alexandru Cicâldău (Galatasaray-Turcia, 18/2), Olimpiu Moruțan (Galatasaray-Turcia, 1/0), Ianis Hagi (Rangers-Scoția, 22/2), Dennis Man (Parma-Italia, 12/2), Valentin Mihăilă (Parma-Italia, 5/1), Răzvan Marin (Cagliari-Italia, 35/2), Marius Marin (Pisa-Italia, 2/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K.-Turcia, 49/6), Alexandru Mitriță (PAOK-Grecia, 16/3), Dragoș Nedelcu (Fortuna Düsseldorf-Germania, 5/0), Nicolae Stanciu (Slavia Praga-Cehia, 52/11)

ATACANT: George Pușcaș (Reading-Anglia, 24/8)

Mihăilă, suspendat pentru meciul cu Islanda!

Valentin Mihăilă este indisponibil pentru meciul cu Islanda. Atacantul celor de la Parma este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, după ce a văzut al doilea “avertismen” din preliminarii cu Armenia.

ADVERTISEMENT

România este pe locul doi în grupă, cu 13 puncte, unul peste Armenia și Macedonia de Nord. În aceste condiții, “tricolorii” au nevoie de șase puncte cu Islanda și Liechtenstein pentru a se califica la baraj.

Germania, deja calificată la Mondiale

Germania este deja calificată la Campionatul Mondial din Qatar, reușind să adune 21 de puncte din primele 8 meciuri. Cu două etape înainte de final, nemții nu mai pot fi ajunși.

ADVERTISEMENT
  • 6 puncte are nevoie România pentru a fi sigură de locul de baraj
  • 2013 este ultimul an în care “tricolorii” au jucat baraj de calificare la Mondiale

 

ADVERTISEMENT