Sport

Mirel Rădoi a condus primul antrenament la Universitatea Craiova. Au revenit „expulzații” Nistor și Vână. Foto

Noul tehnician al Universității Craiova, Mirel Rădoi a condus în această seară primul antrenament. Va debuta la returul cu Zorya Luhansk programat joi, în manșa a doua a turului 3 preliminar din Conference League.
09.08.2022 | 18:56
Mirel Rădoi a condus primul antrenament la Universitatea Craiova. Expulzații Dan Nistor și Ionuț Vână au fost reprimiți în lot. Sursa foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi și-a început oficial mandatul de antrenor al Universității Craiova și speră să dea lovitura în returul cu Zorya Luhansk din Conference League, atunci când va sta în premieră pe banca alb-albaștrilor.

Ionuț Vână și Dan Nistor, reprimiți la antrenament

Mirel Rădoi a fost prima opțiune a patronului Mihai Rotaru, pentru banca tehnică a Universității Craiova, încă din luna iunie, după despărțirea de Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Atunci fostul selecționer a declinat oferta așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, la mijloc fiind detalii de ordin financiar, dar și incapacitatea clubului de a transfera jucătorii solicitați de Rădoi.

După ce a fost prezentat oficial în această după amiază, Mirel Rădoi și-a pus treningul și a condus primul antrenament.

ADVERTISEMENT

Noutățile au fost Dan Nistor și Ionuț Vână, excluși din lot de fostul antrenor Laszlo Balint, după remiza 1-1 cu Universitatea Cluj, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

La prima ședință de pregătire, noul tehnician le-a ținut jucătorilor o scurtă ședință în care le-a explicat ce așteptări are de la fiecare dintre ei. Atmosfera a fost una relaxată, Rădoi urmărind cu atenție modul în care noii săi elevi execută cerințele staff-ului.

ADVERTISEMENT

Fanii așteaptă de la Mirel Rădoi o calificare în Conference League

Universitatea Craiova are o misiune dificilă în manșa secundă a dublei cu Zorya Luhansk, din turul 3 preliminar din Conerence League.

În tur oltenii au pierdut la limită 0-1, dar evoluția echipei a fost mult sub așteptări, fapt ce îi îngrijorează atât pe suporteri, cât și pe oficialii clubului din Bănie.

ADVERTISEMENT

La Conferința de presă în care a fost prezentat oficial, Mirel Rădoi a mărturisit că va discuta cu fiecare jucător în parte pentru a-i motiva suplimentar, dar că îi este imposibil să promită că va întoarce rezultatul din tur.

Meciul Universitatea Craiova – Zorya Luhansk este programat joi, de la ora 20:30.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Zoria Lugansk: 1,88 este cota pentru ”ambele echipe marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT