Fotbal international

Mirel Rădoi a convocat de urgenţă doi jucători de la Dinamo! Robert Moldoveanu şi Ricardo Grigore vin la naţionala de tineret

08.09.2018 | 19:56
Mirel Radoi a convocat de urgenta doi jucatori de la Dinamo Robert Moldoveanu si Ricardo Grigore vin la nationala de tineret
ADVERTISEMENT

Selecţionerul echipei naţionale de tineret, Mirel Rădoi are patru absenţe importante pentru jocul cu Bosnia şi nu a stat o clipă pe gânduri. A convocat de urgenţă doi jucători de la Dinamo! Astfel, Robert Moldoveanu şi Ricardo Grigore vin la naţionala de tineret care va juca marţi meciul decisiv pentru calificarea la EURO 2019 pe teren propriu cu Bosnia U21, echipă pe care în tur a învins-o, scor 3-1.

Ionuț Nedelcearu și Andrei Ivan vor lipsi pentru partida cu Bosnia după ce au fost eliminați în victoria cu Portugalia U21, scor 2-1. Nici atacantul George Pușcaș nu va fi în lot, acesta fiind în continuare suspendat pentru încă o etapă după “roșul încasat” cu Țara Galilor, scor 0-0. De asemenea, Dragoș Nedelcu va fi și el suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. De remarcat că iniţial, Rădoi a vrut să ia jucători de la prima rperezentativă, dar Cosmin Contra nu a renunţat la niciun fotbalist înaintea meciului cu Serbia de luni.

ADVERTISEMENT
Mirel Rădoi a convocat de urgenţă doi jucători de la Dinamo! Rădoi dă indicaţii de la margine
Selecţionerul echipei naţionale de tineret, Mirel Rădoi are patru absenţe importante pentru jocul cu Bosnia şi nu a stat o clipă pe gânduri. A convocat de urgenţă doi jucători de la Dinamo!

Mirel Rădoi a convocat de urgenţă doi jucători de la Dinamo!

Trebuie specificat că cei doi dinamovişti vin la naţionala de tineret în contextul în care oficialii din Ştefan cel Mare, prin vocea preşedintelui Alexandru David l-au acuzat pe fostul căpitan al FCSB-ului pentru faptul că iniţial nu chemase niciun jucător de la Dinamo pentru partidele cu Portugalia și Bosnia, în vederea calificării de la Euro 2019.

„Ne gândim serios să-i plătim lui Mirel Rădoi un consult complet la oftalmologie. Nu se poate să nu convoci pe nimeni de la Dinamo, în condițiile în care practic ai venit la toate meciurile lui Dinamo și ai văzut calitatea tinerilor! Ori are probleme de vedere, cu asta îl putem ajuta, sau, dacă are alte probleme, atunci nu ar trebui să fie acolo. Sângele apă nu se face, asta am înțeles, iar să înlocuim roș-albastrul acum cu alte culori e destul de complicat. Sper să fie o rătăcire de vară târzie și să-și revină. Altfel e grav”, a declarat Alexandru David

ADVERTISEMENT
Mirel Rădoi a convocat de urgenţă doi jucători de la Dinamo! Rădoi dă indicaţii de la margine
Selecţionerul echipei naţionale de tineret, Mirel Rădoi are patru absenţe importante pentru jocul cu Bosnia şi nu a stat o clipă pe gânduri. A convocat de urgenţă doi jucători de la Dinamo!

Selecţionerul naţionalei de tineret a chemat imediat în cantonament doi jucători din Ştefan cel Mare

După ce au făcut scandal, dinamoviştii au acum doi jucători la naţionala de tineret. Alexandru Davis, şeful câinilor spune că are şase fotbalişti eligibili pentru naționala U21, iar doi dintre ei au şi  jucat în toate partidele din actualul sezon al Ligii 1 Betano. Este vorba despre Robert Moldoveanu (6 meciuri/1 gol),Deian Sorescu (6 meciuri în acest sezon/1 gol), Denis Ciobotariu (2 meciuri), Ricardo Grigore (3 meciuri) și Vlad Olteanu (2 meciuri),  Andrei Târcoveanu (1 meci)

Din lotul convocat de Mirel Rădoi pentru naționala U21 fac parte nu mai puțin de 10 jucători de la FCSB și Viitorul, ambele echipe cu câte fiecare. De altfel, la duelul direct dintre cele două formații, încheiat cu victoria FCSB, scor 4-1,  au fost pe teren nu mai puțin de 13 fotbaliști U21.

ADVERTISEMENT

De remarcat că tricolorii U21 sunt neînvinşi în Grupa a 8-a şi ocupă poziţia a treia, de unde se califică direct la turneul final doar prima clasată. Cele mai bune patru din nouă ocupante ale locurilor secunde vor juca un play-off pentru a stabili încă două selecţionate care merg la Campionatul European.

15 puncte a adunat naţionala de tineret în grupa de calificare pentru Campionatul European

Tags: