Fotbal intern

Mirel Rădoi a convocat provizoriu 26 de stranieri pentru meciurile din Liga Națiunilor! Nume surpriză pe listă

14.08.2020 | 17:37
Mirel Radoi a convocat provizoriu 26 de stranieri pentru meciurile din Liga Natiunilor Nume surpriza pe lista
ADVERTISEMENT

Selecționerul echipei naționale a României, Mirel Rădoi, a convocat provizoriu 26 de stranieri pentru meciurile din Liga Națiunilor.

România va debuta în Liga Națiunilor vineri, 4 septembrie, pe teren propriu, în fața Irlandei de Nord, iar trei zile mai târziu va evolua în deplasare împotriva Austriei.

ADVERTISEMENT

Cei 26 de jucători ce evoluează în străinătate vor fi anunțați în timp util dacă vor fi păstrați în lotul definitiv în care vor fi incluși și fotbaliștii din campionatul intern.

Stranierii convocați de Mirel Rădoi pentru Liga Națiunilor

Aflaat în fața debutului la echipa națională a României, Mirel Rădoi a convocat de principiu nu mai puțin de 26 de stranieri pentru primele două jocuri din Liga națiunilor, iar pe listă se află și nume surpriză.

ADVERTISEMENT

Astfel, jucători care nu au mai venit de mult timp sub tricolor ar putea să apar la întâlnirile cu Irlanda de Nord și Austria. Aici îi regăsim pe Benzar, Țîru, Râpă, Cristi Ganea, Hanca, Rotariu și Alex Băluță, iar Valentin Crețu apare pentru prima dată în lot.

Cei 26 de jucători reținuți provizoriu de Mirel Rădoi sunt următorii:

Portari: Ciprian Tătărușanu (Lyon), Florin Niță (Sparta Praga), Ionuț Radu (Inter Milano), Silviu Lung (Kayserispor);

ADVERTISEMENT

Fundași: Romario Benzar (Lecce), Vasile Mogoș (Cremonese), Bogdan Țîru (Jagiellonia), Ionuț Nedelcearu (FC Ufa), Dragoș Grigore (Ludogoreț), Alin Toșca (Gaziantep), Vlad Chiricheș (Sassuolo), Cornel Râpă (KS Cracovia), Cristi Ganea (fără echipă), Adrian Rus (Mol Vidi);

Mijlocași: Sergiu Hanca (KS Cracovia), Răzvan Marin (Ajax), Alexandru Crețu (NK Maribor), Dorin Rotariu (FC Astana), Nicolae Stanciu (Slavia Praga), Ianis Hagi (Rangers), Alexandru Mitriță (New York City FC), Alexandru Maxim (Gaziantep), Alexandru Băluță (Akademia Puskas), Tudor Băluță (Brighton);

ADVERTISEMENT

Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogoreț), George Pușcaș (Reading).

Deși nici nu a apucat să debuteze pe banca echipei naționale a României, Mirel Rădoi, a și anunțat deja ziua când va pleca de la cârma ”tricolorilor”. El a dezvăluit că va pleca de la conducereea echipei naționale a României la finalul contractului, care expiră după CM-2022, indiferent de rezultatele înregistrate de ”tricolori” până la acel moment.

Mirel Rădoi a vorbit despre mandatul lui Cristoph Daum la naționala României și a mărturisit că nu a văzut nimic bun din perioada petrecută de antrenorul german la cârma ”tricolorilor”.

ADVERTISEMENT