Fotbal intern

Mirel Rădoi a dat cărțile pe față! Ce spune despre U Craiova și FCSB. “Sunt oltean și asta contează!”

20.04.2019 | 08:32
Mirel Radoi a dat cartile pe fata Ce spune despre U Craiova si FCSB Sunt oltean si asta conteaza
ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit pe 7 aprilie că Mihai Rotaru se gândește să îl aducă pe banca tehnică a Universității Craiova pe Mirel Rădoi, toate acestea după ce a ajuns la un acord cu Devis Mangia pentru rezilierea contractului, iar antrenorul echipei naționale a României U21 a vorbit despre interesul oltenilor pentru el, dar și despre FCSB și clauza pe care o are în contractul semnat cu FRF (Federația Română de Fotbal).

Mirel Rădoi a vorbit despre U Craiova și FCSB

Mirel Rădoi susține că nu a uitat de FCSB, echipă pe care a antrenat-o în perioada iunie 2015 – noiembrie 2015. Mai mult, selecționerul echipei naționale a României U21 a dezvăluit că are o clauză în contractul semnat cu Federația Română de Fotbal, dar că este vorba despre o sumă mică. În legătură cu Universitatea Craiova, Mirel Rădoi a lăsat să se înțeleagă că are o slăbiciune pentru echipa din Bănie și recunoaște că și-a dorit să joace în tricoul Universității și regretă că nu a reușit să facă acest lucru.

ADVERTISEMENT

“E greu de vorbit în acest moment de FCSB, că rana încă nu s-a închis. Acum ca să glumim mi-am pus singur această clauză (n.r. clauza din contractul cu FRF). Nu este foarte mare, este o sumă modică dacă mă întrebați pe mine și este normal ca Federația să ia o sumă de bani. Sunt oltean, în primul rând și asta contează. În al doilea rând, mi-am dorit foarte mult să joc la ei (n.r. la Craiova) și din păcate nu am reușit”, a spus Mirel Rădoi pentru PRO TV.

Mirel Rădoi în momentul în care a fost prezentat la echipa națională a României U21

Grupă grea pentru România U21 la EURO 2019

Mirel Rădoi va merge cu echipa națională a României U21 la Campionatul European din Italia și San Marino care are loc în vară. “Tricolorii mici” se vor duela cu reprezentativele similare ale Angliei, Franței și Croației în meciurile din Grupa C de la EURO 2019. Turneul final va avea loc în perioada 16 – 30 iunie 2019, iar toți jucătorii care participă trebuie să fie născuți după 1 ianuarie 1996.

ADVERTISEMENT

Echipa națională a României U21 va juca primul meci de la EURO 2019 la San Marino, pe 18 iunie, de la ora 19.30. Următoarele două partie ale “tricolorilor” pregătiți de Mirel Rădoi vor avea loc la Cesena. Pe 21 se vor duela cu Anglia, de la ora 19.30, iar pe 24 își vor măsura puterile cu Franța, de la ora 22.00. Toate meciurile de la Campionatul European din Italia și San Marino vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.