Mirel Rădoi a descoperit un jucător în Spania! ”Trebuia să fie convocat, dar s-a accidentat”

Ionut Neamţu    Traian Terzian   
în Echipa nationala
18/10/2018, 23:53
Mirel Rădoi a descoperit un jucător în Spania! ”Trebuia să fie convocat, dar s-a accidentat” GALERIE FOTO
Selecționerul naționalei de tineret a României, Mirel Rădoi, a anunțat că a descoperit un jucător de bandă dreaptă în Spania

Selecționerul echipei naționale de tineret a României, Mirel Rădoi, a declarat că a descoperit un jucător extrem de interesant în Spania, care evoluează pe postul de fundaș dreapta. Tehnicianul a precizat că a vrut să-l convoace pentru meciurile cu Țara Galilor și Liechtenstein, ultimele din preliminariile pentru Campionatul European din 2019, dar fotbalistul s-a accidentat.

”Noi ţinem legătura permanent cu toate loturile de scouting. Dacă apare ceva nou şi ei nu-l au, imediat le spunem că a apărut jucătorul X. Cum, la fel de bine, pentru această dublă trebuia să fie convocat Andrei Raţiu de la Villarreal B, un jucător pe care l-am urmărit de câteva luni”, a spus selecționer naționalei de tineret la Telekom Sport.

Andrei Rațiu într-un duel pentru balon î timpul unui meci jucat pentru Villarreal B în liga a treia din Spania
Andrei Rațiu într-un duel pentru balon î timpul unui meci jucat pentru Villarreal B în liga a treia din Spania

Mirel Rădoi a descoperit un jucător în Spania: ”A făcut deja pasul la Villarreal B”

”El a fost cu încă un român, Andi Stalea, la Villarreal C. El a făcut pasul deja către Villarreal B, a avut şase partide jucate. Am reuşit să vorbim cu directorul sportiv şi cu antrenorul, erau foarte mulţumiţi de el. Din păcate, s-a accidentat, pentru că altfel putea să facă parte din lotul pentru această dublă. Sunt jucători care apar, relaţia dintre noi şi departamentul de scouting este una foarte strânsă”, a mai afirmat Mirel Rădoi despre jucătorul descoperit în Spania.

Fundașul dreapta Andrei Rațiu, ân vârstă de 20 de ani, și-a făcut junioratul la Villarreal, iar în această vară a fost promovat la echipa a doua a clubului. În acest sezon a jucat șase meciuri și a marcat un gol în liga a treia din Spania.

Echipa națională de tineret a României s-a calificat după 20 de ani la un Campionat European, după ce au învins Liechtenstein cu scorul de 4-0. Elevii lui Mirel Rădoi își vor afla adversarii de la turneul final din 2019 la tragerea la sorți din 23 noiembrie, acolo unde ”tricolorii” se vor afla în ultima urnă valorică.

Închide ×