Fotbal intern

Mirel Rădoi a dezvăluit amenzile pe care le-a primit de-a lungul anilor: „Cea mai mare a fost de 50.000 de euro, când antrenam FCSB!”. VIDEO

Mirel Radoi a dezvaluit amenzile pe care lea primit dea lungul anilor Cea mai mare a fost de 50000 de euro cand antrenam FCSB VIDEO
ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi a vorbit despre amenzile pe care le-a primit de-a lungul carierei. Selecționerul naționalei de tineret a povestit că a cea mai mare amendă primită a fost de 50.000 de euro, pe vremea când o antrena pe FCSB, dar ca jucător a fost amendat cu 1.000 de dolari de Victor Pițurcă, pentru că a luat un cartonaș roșu în campionat.

Amenzile primite de Mirel Rădoi

Mirel Rădoi, selecționerul naționalei de tineret, a dezvăluit cele  mai costisitoare amenzi pe care le-a primit în toată cariera, atât ca jucător cât și ca antrenor: 50.000 de euro a fost amenda pe care am primit-o la FCSB. Bine nu eu am încasat-o, ci clubul pentru că antrenam dar nu aveam licența. Ca fotbalist am primit 1.000 de dolari de la nea Piți pentru un cartonas rosu primit”.

ADVERTISEMENT

Rădoi a mai vorbit și despre o posibilă plecare de la naționala României de Tineret, însă a exclus orice plecare de la „cârma” naționalei U21: „Indiferent de ce oferte vor veni nu voi accepta să plec de la natională. Nu pot să fiu pe același palier cu nume precum Hagi, Petrescu, Contra, Șumudica, iar lsita poate continua”.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,37 este cota pentru 1 la meciul Croația– Ungaria. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Mirela Radoi vorbeste acum despre echipa nationala! Detalii pe www.fanatik.ro

Gepostet von Fanatik.ro am Montag, 7. Oktober 2019

Rădoi crede că putem obține 6 puncte cu Insulele Feroe și Norvegia

Mirel Rădoi a mai vorbit despre meciurile naționalei cu Insulele Feroe și Norvegia, despre care spune că sunt accesibile și putem obține chiar 6 puncte: Meciurile naționalei mari sunt mult mai dificile decât cele pe care le avem noi. Ne putem gândi că matematic putem remiza și cu Norvegia cu condiția să câșigăm cu Suedia, dar eu cred că vom face 6 puncte”.

România se află pe locul 3 în grupa F, după 6 etape, cu 10 puncte, la un punct diferență de Norvegia, care pe lângă meciul cu naționala lui Cosmin Contra, va juca împotriva Spaniei.

ADVERTISEMENT