Sport
notix pixel id

Mirel Rădoi a dezvăluit ce greșeală a făcut la echipa națională: „O să am în minte mereu, unde voi merge!”

Mirel Rădoi (40 de ani), fostul selecționer al României, a vorbit cu subiect și predicat despre greșeala pe care a făcut-o la națională și nu o va uita niciodată.
26.12.2021 | 23:17
Mirel Radoi a dezvaluit ce greseala a facut la echipa nationala O sa am in minte mereu unde voi merge
Mirel Rădoi (40 de ani), fostul selecționer al României, a vorbit cu subiect și predicat despre greșeala pe care a făcut-o la națională și nu o va uita niciodată
ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi a părăsit postul de selecționer la finalul preliminariilor Campionatului Mondial 2022. România a ratat barajul de calificare la CM după ce a terminat pe locul 3 din grupa J.

Mirel Rădoi a dezvăluit ce greșeală a făcut la echipa națională

Rădoi susține că, după tragerea la sorți, a proiectat, pe hârtie, ce rezultate ar trebui să obțină România, atât în preliminariile CM 2022, cât și la Jocurile Olimpice.

ADVERTISEMENT

Însă, previziunile lui Rădoi nu au fost în concordanță cu realitatea, motiv pentru care, potrivit spuselor sale, nu va mai ține cont niciodată de calculele de pe hârtie.

„Da, imediat (n.r. a crezut că România va termina pe locul al doilea în grupa din preliminariile Campionatului Mondial). Pentru că noi am văzut tragerea la sorţi, toată lumea a căzut de acord că doar un miracol face ca România să termine pe primul loc.

ADVERTISEMENT

Eu am spus că pentru locul doi va fi bătaia între România, Macedonia de Nord şi Islanda. Armenia putea să fie echipa care să împiedice pe oricine, dar pentru mine nu era o echipă care să poată să termine pe locul doi.

Drept dovadă că în primele meciuri au făcut nouă puncte, nejucând absolut nimic, dar absolut nimic”, a declarat Mirel Rădoi, pentru Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi: „O să am în minte mereu, unde voi merge!”

„Oarecum am stat şi m-am gândit, calculele hârtiei mie mi-au dat la naţională… Mi-au dat eroare. Calculele hârtiei spuneau în felul următor. Începând cu Jocurile Olimpice, Coreea de Sud va trebui să câştige toate meciurile în grupă, noi cu patru puncte mergeam mai departe. Ce s-a întâmplat… La primul meci, Noua Zeelandă câştigă contra Coreeei de Sud şi merge mai departe. Deci, calculele hartiei aici au dat eroare.

Mai departe către grupa de calificare la Mondial. Dacă Germania câştigă, în mod logic toate meciurile, România termină pe locul doi.

ADVERTISEMENT

Deci pe noi calculele hartiei, o să am în minte mereu, unde voi merge, calculele hartiei îmi dau eroare şi atunci va trebui să nu mai ţin cont de ele. 

ADVERTISEMENT

Noi ne-am gândit că următoarea noastră candidată este Macedoania de Nord, ceea ce s-a şi întâmplat, din păcate.

Chiar dacă ajunsesem la mâna noastră, cu două partide înainte, mă refer la partida cu Islanda, să terminăm pe locul doi”, a mai spus Mirel Rădoi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT