Fotbal intern

Mirel Rădoi a dezvăluit de ce nu va merge Olimpiu Moruțan la EURO 2019. “Nu poate face diferența!” Mesaj clar pentru fotbalist

23.05.2019 | 09:48
Mirel Radoi a dezvaluit de ce nu va merge Olimpiu Morutan la EURO 2019 Nu poate face diferenta Mesaj clar pentru fotbalist

Mirel Rădoi, selecționerul echipei naționale a României U21, a decis ca Olimpiu Moruțan să nu facă parte din lotul reprezentativei de tineret pentru EURO 2019 din Italia și San Marino, iar antrenorul a dezvăluit ce l-a făcut să nu dorească să se bazeze pe serviciile fotbalistului de la FCSB la acest turneul final.

Mirel Rădoi a dezvăluit de ce nu va merge Olimpiu Moruțan la EURO 2019

Olimpiu Moruțan nu a fost inclus în lotul de 33 de jucători ales de Mirel Rădoi, din care vor rămâne 23 care merg la EURO 2019, iar selecționerul echipei naționale a României U21 susține că fotbalistul a ratat convocarea deoarece nu primește foarte multe minute la vicecampioana României, iar atunci când a jucat pentru FCSB nu a surprins cu nimic.

“Nu are foarte multe minute, iar în minutele pe care le-a primit nu a arătat că poate face diferența. Îmi pare rău pentru el, dar înainte de toate, el ar trebui să fie motivat. Va fi un jucător de bază pentru campania următoare. Atât el, cât și ceilalți care lipsesc, ar trebui să fie motivați pentru campania următoare. Să mă convingă că am greșit atunci când nu i-am convocat”, a spus Mirel Rădoi, selecționerul echipei naționale a României U21.

Olimpiu Moruțan în timp ce juca un meci pentru România U19. Sursă foto: sportpictures.eu
Olimpiu Moruțan în timp ce juca un meci pentru România U19. Sursă foto: sportpictures.eu

Olimpiu Moruțan, apărat de patronul de la FC Botoșani

Decizia lui Mirel Rădoi de a nu-l chema pe Olimpiu Moruțan la echipa națională a României U21 pentru Campionatul Europea din Italia și Franța l-a făcut pe Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, să îi atace pe oficialii de la FCSB prin intermediul FANATIK. Acesta susține că există șanse ca fotbalistul să se piardă dacă nu primește șanse de la antrenorul roș-albaștrilor.

Olimpiu Moruțan nu este singurul fotbalist care a contribuit la calificarea României U21 la turneul final din Italia și San Marino. Pe lista jucătorilor care au rămas în afara lotului pregătit de Mirel Rădoi se află Alexandru Mățan, Marco Dulca, Carlo Casap, Vladimir Screciu, Vlad Olteanu, Florin Borța, Mihai Dobre, Silviu Balaure, Andrei Burlacu și Alexandru Tudorie.