Fotbal intern

Mirel Rădoi era la spitalul din Timișoara când fratele lui a murit!

29.03.2019 | 13:06
Mirel Radoi era la spitalul din Timisoara cand fratele lui a murit

Tragedie în familia selecționerului de la naționala de tineret. Mihai Rădoi, fratele lui Mirel Rădoi, a murit în cursul diminețiii de vineri după tentativa de sinucidere din luna februarie. Acesta era în comă la spitalul din Timișoara, unde a fost internat după ce familia a decis să-l mute de la Turnu Severin. Mirel Rădoi se afla la Timișoara în momentul în care fratele său a pierdut bătălia pentru viață.

Mirel Rădoi a plecat direct la Timișoara după ce s-a întors din Spania pentru a fi lângă fratele său Mihai Rădoi

Mirel Rădoi a fost plecat cu naționala de tineret, pe care o pregătește pentru turneul final al Europeanului din vară, în cantonamentul din Spania, unde a disputat două partide amicale: 0-1 cu Spania și 1-0 cu Danermarca. Lotul de tineret s-a întors în țară în cursul nopții de marți spre miercuri, puțin după ora 12.

FANATIK a aflat că Mirel a plecat dimineața, la prima oră, spre Timișoara, unde Mihai Rădoi era internat de mai multă vreme, iar veștile despre starea sa de sănătate erau din ce în ce mai rele. Mirel dorea să fie alături de Mihai, mai ales că medicii îl avertizaseră să se pregătească de ce este mai rău.

Mirel Rădoi a fost alături de fratele său Mihai când acesta a murit
Mihai Rădoi era în comă de o lună, cu multiple traumatisme interne

Mihai Rădoi l-a avut alături pe fratele său în ultimele clipe de viață!

Mihai Rădoi a decedat în cursul acestei dimineți, în urma unui stop respirator generat de o insuficiență multiplă de organe”, a declarat pentru Libertatea, Marius Craina, directorul Spitalului Județean Timișoara. În urma căzăturii de la etaj din luna februarie, Mihai Rădoi avea multiple traumatisme interne, iar organele vitale nu mai funcționau aproape deloc.

Mirel Rădoi a fost lângă fratele său în ultimele clipe de viață! A ținut enorm la Mihai, l-a ajutat de foarte multe ori cu bani și cu alte lucruri și a fost extrem de șocat când Mihai a avut tentativa de sinucidere. Mirel a închiriat o cameră la hotel, unde familia a stat non-stop lângă Mihai. FANATIK a scris despre motivul adevărat pentru care Mihai Rădoi a vrut să-și pună capăt zilelor, el pierzând foarte mulți bani la poker, inclusiv apartamentul familiei. A fost momentul în care soția l-a părăsit, luând și copilul cuplului cu ea.

Tags: