Fotbal intern

Mirel Rădoi a greşit toate schimbările! Deciziile dezastruoase cu Macedonia de Nord şi Armenia

31.03.2021 | 21:14
Mirel Radoi a gresit toate schimbarile Deciziile dezastruoase cu Macedonia de Nord si Armenia
Mirel Rădoi a greşit toate schimbările! Deciziile dezastruoase cu Macedonia de Nord şi Armenia. Sursa: sportpictures.ro
ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi se dovedeşte a fi un selecţioner neinspirat în acest debut de campanie pentru Campionatul Mondial din 2022. România a pierdut cu 2-3 în faţa Armeniei, un adversar net inferior pe hârtie, însă care a reuşit să întoarcă scorul în ultimele minute.

La fel ca şi în meciul cu Macedonia de Nord, Armenia a reuşit să marcheze de două ori după ce Mirel Rădoi a făcut patru schimbări. Dacă împotriva macedonenilor ne-a salvat Ianis Hagi cu un gol în final de meci, la Erevan nu a mai putut să ne salveze nimeni.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi a greşit toate schimbările! Decizie dezastruoasă la 2-1 cu Armenia

Alex Cicâldău a marcat două goluri şi România a trecut în avantaj cu 18 minute înainte de final. Însă, în minutul 74, Mirel Rădoi i-a băgat în teren pe Florin Tănase şi Claudiu Keşeru, doi jucători de atac, în locul lui Stanciu şi Maxim.

În minutul 78, George Puşcaş a avut o intrare criminală în urma căreia a fost eliminat. Trei minute mai târziu, Rădoi i-a trimis în teren pe Alex Creţu şi Valentin Mihăilă, încă un atacant, în locul lui Dennis Man şi Alex Cicâldău.

ADVERTISEMENT

Creţu, penalty la 10 minute după ce a intrat pe teren!

Urmarea, Armenia a înscris de două ori în minutele 87 şi 89. Mai mult, ca dezastrul să fie complet, noul intrat, Alex Creţu, a făcut penalty la scorul de 2-2 şi le-a dat şansa armenilor să obţină o victorie istorică.

Nu este pentru prima dată când Mirel Rădoi greşeşte complet schimbările în această campanie. În primul meci, cel cu Macedonia de Nord, Mirel Rădoi a făcut patru schimbări la scorul de 2-0 pentru România.

ADVERTISEMENT

Salvat de Ianis Hagi cu Macedonia de Nord! A băgat 3 jucători la 2-0 şi s-a făcut 2-2

În minutul 63 a intrat Puşcaş în locul lui Keşeru, iar în minutul 76 au intrat în teren nu mai puţin de trei jucători: Alex Maxim, Ianis Hagi şi Eric Bicfalvi, în locul lui Dennis Man, Nicolae Stanciu şi Florin Tănase.

Câteva minute mai târziu, Macedonia de Nord a revenit de la 0-2 la 2-2 prin golurile marcate de Ademi (83) şi Trajkovski (83). Însă, atunci Ianis Hagi a adus cele trei puncte după un gol marcat în minutul 86.

ADVERTISEMENT

România a ajuns pe locul 4 în grupa J din preliminariile pentru Campionatul Mondial cu 3 puncte după primele 3 meciuri. Deja diferenţa faţă de Armenia este de 6 puncte, iar locul de baraj este foarte departe.

  • -1 este golaverajul României în preliminariile CM 2022
  • 4 jucători au intrat la 2-1 pentru România. S-a încheiat 2-3
ADVERTISEMENT