Fotbal intern

Mirel Rădoi a pierdut un atacant pentru meciul cu Islanda! Florin Andone ratează tot sezonul din cauza accidentării

06.01.2020 | 21:46
Mirel Radoi a pierdut un atacant pentru meciul cu Islanda Florin Andone rateaza tot sezonul din cauza accidentarii
ADVERTISEMENT

Florin Andone va rata tot sezonul din cauza accidentării suferită la începutul lunii noiembrie. Deși, inițial, revenirea sa era programată în februarie, atacantul se va opera la genunchi și va rata integral a doua parte a stagiunii, inclusiv meciul echipei naționale cu Islanda, din barajul Ligii Națiunilor.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,45 este cota pentru „2” la meciul Islanda – România. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT

Florin Andone ratează tot sezonul

Florin Andone a rezistat doar 10 minute pe gazon pentru meciul dintre Galatasaray și Gaziantep, formația antrenată de Marius Șumudică. Atacantul român a suferit o accidentare și verdictul medicilor a fost dur: ruptură a ligamentului colateral intern și o leziune parțială a ligamentului încrucișat anterior.

Perioada de recuperare urma să dureze aproximativ patru luni, ceea ce anunța o revenire în luna februarie, cu o lună înaintea meciului pe care naționala României îl va disputa în semifinalele barajului din Liga Națiunilor, în Islanda.

ADVERTISEMENT

Totuși, ultimele vești din Turcia fac imposibilă prezența lui Florin Andone în tricoul primei reprezentative pentru meciul sau meciurile, în cazul unei victorii cu Islanda, din luna martie.

Atacantul român se va opera la genunchi în următoarea perioadă și nu va mai evolua în acest sezon, conform Bein Sports Turcia.

ADVERTISEMENT

Mutarea în Turcia, cu ghinion pentru Florin Andone

Florin Andone a fost adus de Galatarasay în vară, sub formă de împrumut de la Brighton. După un început de sezon reușit, în care internaționalul român a marcat de două ori în cele șase partide disputate în Superliga din Turcia, Andone s-a accidentat pe 9 noiembrie, în primele minute ale jocului cu Gaziantep, echipa antrenată de Marius Șumudică.

Cel mai probabil, Galatasaray va întrerupe contractul de împrumut al lui Florin Andone, iar atacantul va reveni la Brighton.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul de 26 de ani a evoluat în 25 de partide pentru echipa națională și a reușit să puncteze de două ori, într-un amical cu Italia din 2015 și cu Spania, în septembrie 2019, în meciul pierdut de „tricolori” cu 1-2 în preliminariile Campionatului European.

ADVERTISEMENT
Tags: