Fotbal intern

Echipa din Liga 1 Betano care l-a impresionat pe Mirel Rădoi. “Dacă şi-ar permite salariile de la FCSB, ar domina campionatul!”

21.12.2018 | 19:02
Echipa din Liga 1 Betano care la impresionat pe Mirel Radoi Daca siar permite salariile de la FCSB ar domina campionatul

Mirel Rădoi, selecţionerul echipei naţionale a României U21, a rămas plăcut impresionat de evoluţia Viitorului din Liga 1 Betano. Fostul antrenor de la FCSB urmăreşte cu atenţie meciurile jucate de echipa lui Gică Hagi şi crede că ar putea să domine sezonul intern pe viitor.

Selecţionerul naţionalei de tinerei crede că Gică Hagi ar reuşi să câştige an de an campionatul cu FC Viitorul Constanţa dacă ar putea să le ofere jucătorilor săi salarii pe măsura celor de la FCSB, CFR Cluj sau U Craiova.

Viitorul l-a impresionat pe Mirel Rădoi

Este clar că Viitorul va face parte din play-off, dar nu va mai avea aceleași rezultate, același parcurs ca în urmă cu doi ani. Dar, dacă Viitorul și-ar permite salariile de la FCSB, sau de ce nu, de la CFR Cluj, chiar și Craiova, atunci ar domina campionatul intern”, a spus Mirel Rădoi la Digi Sport.

“Sunt absolut convins că tot Hagi va face strategia clubului, va avea drept de veto, doar aşa va accepta pe cineva lângă el”, a spus Mirel Rădoi, care a comentat şi în legătură cu demersul lui Gică Hagi cel care a spus că nu este corect ca fotbalul românesc să nu aibă echipă calificată an de an în grupele UEFA Champions League. “Aş marşa şi eu pe ideea asta. Şi aş merge şi cu el, dacă face un drum până la UEFA”, a spus Rădoi.

Mirel Rădoi în momentul în care a fost prezentat oficial la FRF

Ce a spus Gică Hagi despre UEFA

”Și noi din Estul Europei suntem buni. Trebuie să avem un cuvânt de spus în ce se face la UEFA și FIFA. Cluburile mari să facă ce vor. Şi noi ne facem propria ligă. Ne facem Liga Campionilor a noastră și ne luăm la trântă cu ei. Mai bine jucăm între noi. Asta e discriminare. De ce ne-aţi primit în Uniunea Europeană?”, a spus Gică Hagi