Sport

L-au umplut de bani! Mirel Rădoi a semnat cu Al Tai, în Arabia Saudită, pe un salariu colosal. Când joacă împotriva lui Cristiano Ronaldo! Exclusiv

Fostul selecţioner al României dă lovitura şi începe o nouă aventură în fotbalul saudit, pe o perioadă de un an şi jumătate
22.01.2023 | 23:51
Lau umplut de bani Mirel Radoi a semnat cu Al Tai in Arabia Saudita pe un salariu colosal Cand joaca impotriva lui Cristiano Ronaldo Exclusiv
Cristiano Ronaldo, Mirel Rădoi. Colaj Fanatik/ Foto: Tw/@tai1381 / Tw/
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Mirel Rădoi a semnat cu Al Tai, de pe locul 9 în prima ligă din Arabia Saudită. Pe 15 mai, noua echipa a antrenorului român o va întâlni pe Al Nassr, formaţia la care Cristiano Ronaldo a debutat duminică.

Mirel Rădoi a semnat cu Al Tai. Câţi bani va câştiga în Arabia Saudită

Din informaţiile FANATIK, Mirel Rădoi a semnat un contract valabil pe un an şi jumătate cu Al Tai. Fostul selecţioner al naţionalei României şi-a găsit echipă la scurt timp după despărţirea de Universitatea Craiova, care a survenit la începutul lunii decembrie.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Mirel Rădoi va avea un super salariu la Al Tai. Mai exact, antrenorul de 41 de ani va câştiga 1.200.000 de dolari pe an la formaţia saudită.

Din informaţiile FANATIK, Mirel Rădoi va avea acelaşi staff pe care l-a folosit şi la Universitatea Craiova, astfel că va lucra cu Mihai Ianovschi, Vergil Andronache, Robert Tufişi şi Horaţiu Baciu.

ADVERTISEMENT

Va fi prima experienţă în străinătate a lui Mirel Rădoi ca antrenor. Până acum, fostul fundaş central le-a pregătit pe FCSB, naţionala U21 a României, selecţionata olimpică a României, naţionala de seniori a României şi U Craiova.

Mirel Rădoi va antrena un fost dinamovist la Al Tai

La Al Tai, Mirel Rădoi l-a înlocuit pe Pepa, un antrenor portughez care fusese numit la cârma echipei în iulie 2022. Tehnicianul de 42 de ani a fost demis duminică, la o zi după înfrângerea din campionat, 0-1 cu Al Wehda.

ADVERTISEMENT

Printre jucătorii străini din lotul lui Al Tai se numără şi Collins Fai, fostul fundaş de bandă al lui Dinamo. Internaţionalul camerunez a fost transferat de saudiţi, în ianuarie 2022, de la Standard Liege.

  • 5 antrenori români au mai antrenat-o pe Al Tai: Ion Dumitru (2000), Alexandru Moldovan (2002-2003), Doru Isac (2012-2013), Liviu Ciobotariu (2017-2018) şi Claudiu Niculescu (2019)
ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi visează să ajungă pe banca lui Al Hilal

Întoarcerea lui Mirel Rădoi în Arabia Saudită, ca antrenor, îl apropie de marele vis al său. La finalul lui 2022, fostul selecţioner al naţionalei României a dezvăluit, într-un interviu pentru presa din ţara arabă, că îşi doreşte s-o pregătească la un moment dat pe Al Hilal.

“Visez să o antrenez pe Al Hilal, cu siguranță! Visez să antrenez tote echipele la care am jucat de-a lungul carierei, însă sunt conștient că Al Hilal se află acum la un nivel foarte înalt, așa că voi aștepta până la momentul potrivit și voi continua să muncesc pentru îndeplinirea acestui obiectiv”, dezvăluia Mirel Rădoi.

Ca jucător, Mirel Rădoi a evoluat pentru Extensiv Craiova, FCSB, Al Hilal (Arabia Saudită), Al Ain (Emiratele Arabe Unite), Al Ahli (Emiratele Arabe Unite) şi Al Arabi (Qatar).

  • 2 titluri de campion al Arabiei Saudite a câştigat Mirel Rădoi cu Al Hilal
  • 2 titluri de campion al Emiratelor Arabe Unite a câştigat Mirel Rădoi cu Al Ahli
ADVERTISEMENT
Tags: