Fotbal intern

Mirel Rădoi a vorbit cu Olăroiu despre venirea la FCSB. “L-am sunat!” Răspunsul antrenorului pentru Becali

30.10.2018 | 17:01
Mirel Radoi a vorbit cu Olaroiu despre venirea la FCSB Lam sunat Raspunsul antrenorului pentru Becali

Mirel Rădoi a dezvăluit că l-a sunat pe Cosmin Olăroiu, actualul antrenor al celor de la echipei JS Suning, din prima ligă din China, iar cei doi au vorbit despre posibilitatea ca tehnicianul în vârstă de 49 de ani să vină la FCSB.

După ce au apărut mai multe informaţii care îl dădeau pe Cosmin Olăroiu pe banca tehnică a celor de la FCSB, Mirel Rădoi a ţinut să discute cu antrenorul care încasează în China un salariu în valoare de 7 milioane de dolari pe an. Actualul selecţioner al echipei naţionale a României U21 era curios dacă negocierile dintre Cosmin Olăroiu şi Gigi Becali erau adevărate.

Mirel Rădoi a vorbit cu Olăroiu. Vine antrenorul la FCSB?

“L-am sunat pe Olăroiu să văd dacă vine la FCSB. Eram curios, ca toată lumea, după ce am citit în presă. A spus că nu înţelege de unde a apărut varianta asta. Nu cred că există nicio posibilitate, şi nu văd motivele pentru care el şi-ar dori să se întoarcă”, a spus Mirel Rădoi, conform Pro X.

Mirel Rădoi a comentat şi în legătură cu situaţia în care se află Nicolae Dică la FCSB şi a dezvăluit că el nu ar mai fi rămas la gruparea “roş-albastră” dacă era implicat în discuţiile pe care actualul antrenor al vicecampioanei României le-a avut cu Gigi Becali. “Dică gestionează greu parteneriatul cu patronul. Greu! A avut atâţia antrenori încât nu mai poate fi păcălit nici Gigi Becali. Dacă aş fi fost în locul lui Dică, aş fi plecat. Probabil că plecam direct de la stadion după meci. Nu mai stăteam. Principalul motiv pentru care cred că rămâne este că e munca lui la mijloc, simte asta, şi încearcă să îşi ducă munca mai departe”, a spus Mirel Rădoi.

Mirel Rădoi şi Cosmin Olăroiu
Mirel Rădoi şi Cosmin Olăroiu
  • 24 de puncte a adunat FCSB în sezonul 2018 – 2019 din Liga 1 Betano