Life

Mirel Rădoi, achiziție de sute de mii de euro. A fost surprins la volanul unei mașini de lux

27.10.2020 | 15:20
Mirel Radoi achizitie de sute de mii de euro A fost surprins la volanul unei masini de lux
Mirel Rădoi a făcut o achiziție auto foarte îndrăzneață, în plină pandemie
ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi a fost surprins la volanul unei mașini foarte scumpe, despre care s-a aflat că și-ar fi achiziționat-o recent.

Selecționerul român a fost mereu un mare amator de autoturisme de lux și la un moment dat se spunea că garajul său seamănă chiar cu un salon dedicat mașinilor sale.

ADVERTISEMENT

De această dată, Mirel Rădoi s-a afișat prin trafic, în Capitală, când conducea cel mai nou autoturism din colecția sa. Este vorba despre un Rolls Royce pentru care s-a văzut nevoit să achite câteva sute de mii de euro.

Ce mașină de sute de mii de euro și-a cumpărat Mirel Rădoi. Bolidul de lux îi face cinste

Mirel Rădoi se poate întrece lejer cu nașul lui, nimeni altul decât Gigi Becali, la capitolul mașini de lux. Acesta a fost fotografiat de curând când își etala cea mai nouă achiziție, un model de Rolls Royce pentru care a scos din buzunare 300.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Nu este singurul model de Rolls Royce pe care îl are în colecția sa uimitoare. Totodată, cu mai puțin de nici patru luni de zile în urmă, selecționerul României a efectuat o altă achiziție foarte îndrăzneață. Mirel Rădoi era văzut adesea într-o altă mașină ce îl costase 150.000 de euro.

Fostul căpitan de la Steaua este un mare iubitor al mașinilor care se ridică la standardul de supercar. De aceea, el mai deține un Bentley Bentayga First Edition ce l-a costat suma de 250.000 de euro. Mașina respectivă a fost achiziționată în primăvara de anul trecut și Mirel Rădoi pare să schimbe mașinile de la un sezon la altul fără să stea pe gânduri prea mult.

ADVERTISEMENT
Mirel Rădoi, achiziție de sute de mii de euro. A fost surprins la volanul unei mașini de lux
Mirel Rădoi și-a achiziționat un Rolls Royce de 300 de mii de euro (sursă foto: spynews)

De curând, cunoscutul bărbat de 39 de ani a fost surprins când se îndrepta spre casă. Potrivit celor de la spynews, acesta a afișat o mină foarte relaxată și a zâmbit tot drumul până la destinația sa, cât a ascultat muzică.

Selecționerul a fost foarte grijuliu și atunci când a fost momentul să își parcheze noua mașină, modelul de Rolls Royce cumpărat recent. Mai mult, a fost cât se poate de elegant în apariția lui, asortând și un sacou la apariția lui.

ADVERTISEMENT

În garajul său ajunsese la un moment dat și un Ferrari F12 Berlinetta. Și pentru respectivul model plătise o sumă de aproximativ 300.000 de euro, cât costă un astfel de Ferrari F12 Berlinetta.

Mirel Rădoi își cumpărase cu doar câteva luni în urmă, la începutul verii, un și un Mercedes-AMG GT 63 S4 Door Coupe. Despre modelul de Ferrari ce a intrat și în colecția lui se știe că a fost produs în ediție limitată, existând doar 799 de modele pe piață.

ADVERTISEMENT