Sport

Mirel Rădoi acuză lipsa de valoare a jucătorilor de la Universitatea Craiova și trece la amenințări: „Suntem proștii satului! Unii vor trebui să plece!”

Mirel Rădoi a fost nervos după înfrângerea suferită de Universitatea Craiova în deplasarea de la Pitești, cu FC Argeș, scor 0-1.
07.10.2022 | 23:39
Mirel Radoi acuza lipsa de valoare a jucatorilor de la Universitatea Craiova si trece la amenintari Suntem prostii satului Unii vor trebui sa plece
Mirel Rădoi, dezamăgit după FC Argeș - U Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul oltenilor s-a enervat teribil după gafele din defensivă pe care jucătorii săi le-au făcut împotriva piteștenilor, anunțându-i și că unii dintre ei nu vor mai continua la echipă.

Mirel Rădoi, nervos după FC Argeș – U Craiova

Mirel Rădoi a fost nervos după înfrângerea suferită de Universitatea Craiova împotriva lui FC Argeș, explicând ce și-ar fi dorit de la jucătorii săi:

ADVERTISEMENT

„O să încerc să fac o analiză, dar la starea și frustrările pe care le simt… A fost o primă repriză destul de bună din partea noastră, în repriza a doua am crezut că vom veni cu un ascendent moral după prima repriză, dar nu mi-am mai recunoscut echipa.

Am intrat pe vârfuri, pentru că am avut impresia că simpla noastră prezență ne va aduce victoria.

ADVERTISEMENT

Pe noi nu trebuie să ne mai analizeze adversarii, pentru că e clar, trebuie adversarii să joace minge lungă și de-acolo le facem noi cadouri.

Garita era punctul lor fix. Așa am primit golul, așa am luat cartonașul roșu și așa mai era să luăm încă un gol. Dacă tot suntem proștii satului și facem cadouri…”.

ADVERTISEMENT

„Și dacă am fi câștigat, nu eram mulțumit! E nevoie de sânge proaspăt”

„Încă mă gândesc ce să fac cu ei, pentru că toți adversarii care ne vor înfrunta, ne vor face să avem problemele astea. La câte cadouri am făcut, trebuia să ne scriem pe tricou UNICEF.

Și dacă am fi câștigat, nu eram mulțumit. Nu mai conta nimic. Lucrurile din punctul meu de vedere sunt clare. Dacă nu aducem sânge proaspăt, probabil voi pleca eu.

ADVERTISEMENT

E inconstanța pe care am văzut și în ultimii ani. În anumite momente de joc intervine și valoare. Ne învârtim cu același lot de jucători. În ultimii ani s-au tot schimbat antrenorii, lotul a rămas același. Va veni și rândul meu probabil! 

Poate va veni momentul când va rămâne un antrenor și vor pleca jucătorii. Nu s-a spart nimic în vestiar, doar am avut o discuție cu băieții. Ne-am făcut de râs în seara asta. Mă voi opri la cuvintele astea pentru că suntem la TV… 

În situația în care suntem acum, se poate și mai rău. Prefer să mă dau la o parte decât să ajungem pe 9-10. Le-am zis și lor, dacă nu suntem în stare să ne ridicăm, atunci eu plec!

Pare că dau în jucători, dar sunt în aceeași oală cu ei. Le-am explicat toată săptămâna ce avem de făcut, nu era greu să înțelegi ce joacă FC Argeș”, a continuat Mirel Rădoi.

„Să-mi vină amendă din partea clubului, o plătesc fără probleme!”

Mirel Rădoi i-a taxat dur pe jucătorii săi, fiind decis să îi îndepărteze pe unii dintre aceștia de la club, amintind că aceștia s-au aflat mereu în lotul echipei, atunci când formația nu performa la nivelul dorit, iar antrenorii erau schimbați.

„Dar le-am transmis și se poate întâmpla uneori să plece jucătorii și să rămână antrenorul! Ai nevoie de jucători care să facă diferența, avem probleme.

Poate fi și mai rău, iar eu le-am spus că dacă ajung cu o echipă precum Universitatea Craiova să ne fie frică de faptul că nu vom prinde locurile de play-off, înseamnă că nu am ce căuta aici și nici ei, asta le-am și transmis.

Îmi fac bagajul și plec în secunda doi. Nici ca jucător nu am acceptat mediocritatea, prefer să stau doi ani fără angajament decât să continui așa. Eu trag primul semnalul de alarmă!

Să-mi vină amendă din partea clubului, că nu mă interesează deloc, o plătesc fără probleme. Ce v-am spus acum, voi spune și conducerii”.

„Vor fi anumiți jucători care nu vor mai fi. Dacă ne uităm în trecut, 70% din jucătorii de acum, au fost și înainte. Am atât de multe de spus și încerc să mi le blochez în minte, să nu vă amendeze și pe dumneavoastră CNA-ul.

Îmi vine și mie să intru 10 minute pe teren, mă târăsc, fac orice, dar să nu mă dribleze nimeni. Să ne imaginăm că domnul Rotaru va veni și ne va spune că s-a săturat să mai bage bani la echipă.

Eu pot să stau 20 de ani fără să fac nimic, dar unii dintre ei după câteva luni ar trebui să înceapă să-și caute de muncă.”, a mai spus Mirel Rădoi.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,80 este cota pentru ”1 solist” la U Craiova – Petrolul Ploiești. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT