Fotbal intern

Mirel Rădoi acuză un complot la FCSB după ce Narcis Răducan şi-a dat demisia: “Pare o conspiraţie”

06.11.2019 | 01:07
Mirel Radoi acuza un complot la FCSB dupa ce Narcis Raducan sia dat demisia Pare o conspiratie
ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi a vorbit despre plecarea lui Narcis Răducan de la FCSB, la doar trei luni de la instalare. Selecționerul naționalei de tineret a rămas surprins de această mutare, aducând aminte de succesele echipei din momentul venirii noului director sportiv. Mai mult, Rădoi vorbește și despre o posibilă conspirație, Narcis plecând pentru a-i lăsa locul lui Mihai Stoica.

Mirel Rădoi, sceptic după ce Narcis Răducan a plecat de la FCSB

Selecționerul care a adus echipa națională de tineret în semifinalele Campionatului European a vorbit despre cea mai surprinzătoare decizie de azi, plecarea lui Narcis Răducan de la FCSB. Mirel Rădoi vorbește despre un posibil complot în cadrul clubului condus de Gigi Becali, care ar fi renunțat la directorul sportiv venit în august pentru “a-i pregăti terenul” lui Meme Stoica.

ADVERTISEMENT

Am crezut că glumesc băieții înainte să intrăm în emisiune când au zis de plecarea lui Narcis. N-am citit presa azi și nu știam. Am rămas surprins, echipa era pe val. E clar că aducerea lui a fost un lucru benefic. Acum lasă o ceață în urmă. Narcis trebuie apreciat că a spus adevărul. A fost fault în atac la Tănase, ar trebui apreciat pentru sinceritate. Pentru asta a fost dat afară? Nu s-a analizat ce a făcut bine la club? Sunt confuz să aud aceste lucruri. Când a ajuns el acolo, echipa era în prăpastie. E clar că a adus un plus la echipă prin discuțiile cu jucătorii, cu media. Pare o conspirație. Mă opresc aici. Nu înțeleg de ce să dai oamenii afară când echipa e pe un drum bun. Ar trebui apreciat Narcis dacă a preferat să plece“, a declarat Mirel Rădoi la Digisport.

FCSB, neînvinsă în ultimele 10 meciuri

Narcis Răducan a fost prezentat oficial în postura de director sportiv al celor de la FCSB pe 24 august și, după două înfrângeri în primele două meciuri, 0-4 cu Gaz Metan și 0-1 la Guimaraes, FCSB a avut un parcurs aproape de perfecțiune.

ADVERTISEMENT

Începând cu 1 septembrie, roș-albaștrii au disputat 10 partide în toate competițiile, înregistrând opt victorii și două remize, cu CFR Cluj și Dinamo.

Tags: