Stiri sportive

Mirel Rădoi, antrenor interimar doar pentru barajul din Liga Națiunilor?! Varianta secretă a FRF. EXCLUSIV

19.11.2019 | 00:16
Mirel Radoi antrenor interimar doar pentru barajul din Liga Natiunilor Varianta secreta a FRF EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Soarta lui Cosmin Contra va fi decisă de către Răzvan Burleanu după meciul cu Spania de la Madrid, ultimul din această grupă preliminară pentru naționala României. Contra a ratat obiectivul calificării directe, iar contractul său expiră la finalul acestui an. Se vehiculează mai multe variante de înlocuire în această perioadă, dar una care poate prinde contur în orele următoare este cea a lui Mirel Rădoi. Dar… doar antrenor interimar pentru barajul de Liga Națiunilor, care se dispută pe final de martie 2020.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,20 este cota pentru „ambele marchează” la meciul Spania – România. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi, antrenor interimar pentru barajul de Liga Națiunilor?! Apropiații acestuia au povestit discuțiile federale!

Mirel Rădoi, antrenorul echipei naționale de tineret, care a realizat în vară performanța unei semifinale de turneu final european, este foarte apreciat de conducerea FRF. Este omul pe care Burleanu și cei din jurul său îl văd capabil să facă pasul la echipa mare. Problema este că Mirel Rădoi a declarat în mai multe rânduri că nu este acum pregătit de acest salt în cariera sa.

FANATIK a aflat că oamenii din FRF au avut deja mai mult decât tatonări, chiar discuții clare cu Mirel Rădoi pentru a continua în locul lui Cosmin Contra. Apropiații selecționerului de la tineret au dezvăluit că refuzul lui Rădoi a generat o propunere surpriză din partea FRF. „Hai să fii doar antrenor interimar pentru barajul de la Liga Națiunilor atunci, apoi o să găsim altă variantă dacă tu vrei să continui la tineret” Cam așa a sunat propunerea federală. Plus argumente importante, de genul că mulți jucători pe care Mirel i-a avut la Euro astă-vară au făcut deja pasul la echipa mare. Apoi, aducerea acum a altui antrenor, Dan Petrescu fiind numele cel mai mediatizat, este dificilă din mai multe puncte de vedere.

ADVERTISEMENT
mirel rădoi
Razvan Burleanu si Mirel Radoi la antrenamentul nationalei Romaniei U21 de dinaintea meciului cu selectionata similara a Finlandei, din cadrul Preliminariilor Campionatului European din 2021, pe terenul central al Centrului National de Fotbal de la Buftea, miercuri 13 noiembrie 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Marea problemă: Mirel Rădoi are meci crucial cu tineretul împotriva Danemarcei pe 31 martie, exact ziua în care ar fi finala pentru EURO!

Mirel Rădoi vrea să ducă la capăt această nouă campanie a naționalei de tineret. Mai mult, el vrea să meargă alături de tricolori la Olimpiada de la Tokyo, unde a obținut calificarea după parcursul de la Europeanul italian. Este și mesajul pe care Mirel Rădoi l-a transmis celor de la FRF. Dar mai este o problemă foarte importantă privind barajul de Liga Națiunilor și programul preliminariilor de tineret.

Semifinala de Liga Națiunilor se va disputa pe 26 martie 2020, iar eventuala finală pe 31 martie. Fix pe 31 martie tineretul lui Mirel Rădoi are meci crucial pe teren propriu, pentru câștigarea grupei, contra actualului lider Danemarca.

Cine pregătește tineretul dacă Rădoi va fi „detașat” la echipa mare? E o întrebare la care federalii ar răspunde fără ezitare: cel mai important lucru pentru fotbalul românesc este ca naționala mare să fie calificată la EURO 2020, unde suntem co-organizatori. Este și argumentul cu care ar încerca să-l convingă, dacă va fi cazul, și pe Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT