ADVERTISEMENT
Fotbal international

Mirel Rădoi, anunț înainte de România – Norvegia: ”Nu putem vorbi de experimente, e momentul revanșei”. Video

Autor: Traian Terzian | 14.11.2020 | 17:21
Mirel Rădoi, anunț înainte de România - Norvegia: ”Nu putem vorbi de experimente, e momentul revanșei”. Video
Selecționerul Mirel Rădoi a făcut un anunț ferm înaintea meciului România - Norvegia din Liga Națiunilor și a spus că își dorește revanșa după umilința de la Oslo. Sursă foto: Sport Pictures

Selecționerul Mirel Rădoi a făcut un anunț ferm înaintea meciului România – Norvegia din Liga Națiunilor și a spus că își dorește revanșa după umilința de la Oslo.

ADVERTISEMENT

”Tricolorii” au pierdut cu un sec 0-4 partida din tur în fața nordicilor, iar tehnicianului român i s-a cerut insistent demisia după acel joc.

Deși s-a pus problema ca întâlnirea să nu se dispute din cauza problemelor legate de coronavirus la naționala Norvegiei, delegația nordicilor a primit acceptul să plece spre București și astfel meciul va avea loc așa cum era programat.

ADVERTISEMENT

Anunțul lui Mirel Rădoi pentru meciul România – Norvegia

”Nu ne este teamă de ce s-ar putea întâmpla dacă ar fi un focar la la nivelul lotului Norvegiei. Ne gândim că avem de luat o revanșă după eșecul de la Oslo, o revanșă față de noi, față de suporteri și nu ne gândim la alte probleme. Ar fi inutil să discut legile din Norvegia, important ar fi pentru ambele echipe ca meciul să aibă loc”, este anunțul lui Mirel Rădoi înainte de România – Norvegia.

”Dacă punctele comune ar fi ca meciul să fie amânat pentru luni, nu ar fi o problemă pentru noi, dar asta nu depinde de noi și nici de Norvegia. Cel mai important e ca meciul să se joace pe teren, va trebui să cădem de acord când să se joace și ora. Mă interesează cum pregătom noi jocul, nu ne gândim la problemele Norvegiei”, a declarat selecționerul în conferința de presă.

ADVERTISEMENT

”În primele 55-60 de minute cu Belarus am costruit ceva bun, dar apoi am avut greșeli. Sperăm ca în meciul cu Norvegia să nu facem aceleași greșeli pentru că adversarul e mult mai valoros și asta ne poate costa. E momentul revanșei, eu așa o percep. Trebuie să vedem dacă eșecul din tur a fost un accident

Haaland este un jucător foarte valoros. Am încercat să identificăm o zonă de unde atacă și să le dăm jucătorilor sfaturile necesare pentru a-l bloca. Dar la fel de bine, sunt și alți jucători care apar foarte bine în acele zone ofensive. Schemele le facem la antrenament, nu la meci. Ni putem vorbi de experimente, deoarece riscăm să termină grupa pe ultimul loc și să retrogradăm.

ADVERTISEMENT

Avem de lucrat puțin la partea fizică și încercăm să redăm jucătorilor plăcerea de a juca, încercăm să-i învățăm pe jucători să abordeze toate meciurile la același nivel. Cred că cel mai mult avem de lucrat la mentalitate. Nu vom schimba principiile, indiferent de sistemul și de jucătorii pe care îi avem la dispoziție.

Nu mă deranjează ce se spune despre mine sau despre jucători, dar nu vreau să vorbesc despre alte formații pentru că sunt la echipa națională. Man nu a lucrat cu noi la seniori, nu știe ce am schimbat de la tineret, și de accea l-am chemat. Eu și Mutu decidem cine merge la seniori sau la tineret, nu Ianis decide acest lucru”, a încheiat Rădoi.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,34 este cota pentru ”peste 1,5 goluri” la meciul România-Norvegia. Vezi aici toate cotele!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!