Fotbal intern

Mirel Rădoi, aşteptat după meci de familie! Şi-a îmbrăţişat familia şi copiii imediat după victorie. FOTO

Mirel Radoi asteptat dupa meci de familie Sia imbratisat familia si copiii imediat dupa victorie FOTO

România a surclasat cu 4-1 Croaţia în primul meci de la Campionatul European U 21. “Tricolorii” au avut un început fulminant, în minutul 15 tabela indicând deja 2-0 după golurile lui Puşcaş şi Ianis Hagi. Mirel Rădoi a pregătit excelent meciul şi tonusul ridicat al echipei a fost menţinut şi în repriza secundă când golurile lui Băluţă şi Petre, au securizat un succes istoric pentru naţionala de tineret. 

Mirel Rădoi, aşteptat după meci de familie! Şi-a îmbrăţişat familia şi copiii

Imediat după meci, Mirel Rădoi a fost în culmea fericirii şi le-a transmis că au scris istorie cu victoria împotriva Croaţiei, prima pentru naţionala de tineret la un turneu final european. Totuşi, bucuria succesului a fost una ponderată, în condiţiile în care România mai are de jucat împotriva giganţilor grupei: Anglia şi Franţa.

Mirel Rădoi a fost aşteptat de familie la ieşirea din stadion. Selecţionerul şi-a îmbrăţişat soţia şi copiii şi a bătut palma cu prietenii (VEZI FOTO SUS ÎN GALERIE) Fostul jucător de la FCSB a fost felicitat de toată lumea după acest succes, însă la declaraţii a îndemnat la calm şi a spus că bucuria victoriei va ţine doar în această seară:

“Sincer, nici nu îndrăzneam să mă gândesc la un asemenea scor, nici nu visam. Mă bucur pentru băieţi, pentru atmosferă, pentru că ne-am simţit ca acasă. Important e că i-am făcut fericiţi pe românii care au fost la meci şi pe românii care au fost în faţa televizoarelor.

Mă bucur că s-a creat această emulaţie cu naţionala de tineret şi suntem urmaţi peste tot de români. Asta înseamnă că prin fiecare prezenţă la meci contează determinarea pe care o arată băieţii, chiar şi dacă nu este un rezultat pozitiv. Cred că va fi mult mai dificil cu Anglia, cu tot respectul pentru Croaţia.

Anglia are un ritm mult mai bun de joc şi va fi un meci dificil. În seara asta ne vom bucura de acaestă primă victorie, prima victorie pentru România la un Campionat European de tineret şi vom începe să vorbim de mâine despre Anglia”, a spus Mirel Rădoi.

Mirel Rădoi, aşteptat după meci de familie! Şi-a îmbrăţişat familia şi copiii imediat după victorie. FOTO
Mirel Rădoi, aşteptat după meci de familie! Şi-a îmbrăţişat familia şi copiii imediat după victorie. FOTO

Naţionala României va juca următorul meci vineri, de la ora 19:30 împotriva Angliei, la Cesena. Ultimul meci al acestei grupe va avea loc luni, de la ora 22:00, împotriva Franţei. Câştigătoarea grupei se califică în semifinale, acolo unde mai merge şi cel mai bun loc doi din cele trei grupe.

 

Tags: