Sport

Mirel Rădoi, atacat fără milă după amicalul cu Anglia: ”E depășit! Seamănă cu Domnul Goe”

Selecționerul Mirel Rădoi a fost aspru criticat de unul dintre cei mai vehemenți contestatari ai lui, Florin Prunea.
07.06.2021 | 10:35
Mirel Radoi atacat fara mila dupa amicalul cu Anglia E depasit Seamana cu Domnul Goe
ADVERTISEMENT

Fostul portar al echipei naționale l-a desființat pe selecționerul Mirel Rădoi, și după meciul cu Georgia, pierdut de ”tricolori” cu 1-2. A revenit și după eșecul de pe Riverside, din Middlesborough.

Florin Prunea spune că selecționerul începe să semene din ce în ce mai mult cu Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, pe care îl atacă ori de câte ori are ocazia.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea: ”Dacă aș fi președinte l-aș da afară pe Rădoi”

Fostul internațional nu a avut milă de selecționerul Mirel Rădoi după al patrulea eșec la rând al României. Florin Prunea susține că este siderat de motivele pentru care Rădoi face înlocuirile într-un meci și l-a comparat cu președintele FRF, Răzvan Burleanu.

”Am văzut conferinţa de presă a lui Mirel și cred că în momentul de faţă, echipa naţională nu are antrenor! Eu eram sigur că l-a schimbat pe Sorescu, pentru o accidentare. Dar să zică ca l-a schimbat pentru că este foarte obosit… Mie nu mi-a lăsat impresia că a fost obosit. De ce îl schimbi?

ADVERTISEMENT

Rădoi îmi lasă din ce în ce mai mult impresia că seamănă cu Domnul Goe! E picătură din Burleanu! Ştiţi ce mult seamănă băieţii ăştia doi? Înainte era tot un zâmbet, iar acum nu îi mai convine nimic.

Ceartă presă, îi ceartă pe Iordănescu şi pe Piţurcă, ceartă jucătorii și foştii jucători care îi mai atrag aşa atenţia. Eu cred că în momentul de faţă, România nu are antrenor. 

ADVERTISEMENT

Dacă aş fi preşedinte, până în septembrie l-aş da afară. Echipa naţională are timp până în septembrie să îşi pună la punct toate aspectele. Băiatul ăsta e depăşit de situaţie!  Nu este un selecţioner care să îţi dea încredere. Băiatul ăsta nu are soluții! Când nu ai soluții este grav”, a tunat Prunea, la Telekom Sport.

Prunea cere demiterea lui Rădoi și a lui Stocihiță

Fostul fotbalist este convins că sprijinul de care continuă să se bucure Mirel Rădoi din partea oficialilor Federației Române de Fotbal este doar o ”manevră” a președintelui Răzvan Burleanu și a directorului tehnic, Mihai Stocihiță, ca să nu tulbure apele înainte de alegerile de la FRF de anul viitor.

ADVERTISEMENT

”Dacă îl schimbă, să plece împreună cu Stoichiţă! L-ai schimbat pe Contra, îl schimbi şi pe Rădoi, dar voi de la FRF şi Mihai Stoichiţă când plecați, fraților?!

Mirel Rădoi mi-a dovedit încă o dată că nu are ce căuta la echipa naţională! Este rupt de realitate. De ce nu a recunoscut că a greșit? De ce nu îl vor pe Piţurcă?! De ce nu îl vor pe Lucescu?

Sunt antrenori români liberi care pot sa fie angajați, dar nu se va întâmpla asta. Peste un an sunt din nou alegeri la FRF. Acolo e cancer”, a mai spus Prunea pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT