Sport

Mirel Rădoi avea așteptări mari de la meciul României cu Macedonia de Nord: „Nu sunt supărat pe rezultat, dar puteam mai mult!”

Mirel Rădoi a vorbit după Macedonia de Nord - România, scor 0-0.
09.09.2021 | 00:04
Mirel Radoi avea asteptari mari de la meciul Romaniei cu Macedonia de Nord Nu sunt suparat pe rezultat dar puteam mai mult
ADVERTISEMENT

Selecționerul a recunoscut că și-ar fi dorit mai multă implicare din partea jucătorilor și mai multe ocazii la poarta macedonenilor, mai ales că Armenia se încurcase pe teren propriu cu Liechtenstein, scor 1-1.

Mirel Rădoi crede în continuare în șansele României de calificare la barajul pentru Cupa Mondială din Qatar, însă este conștient că grupa este una echilibrată și se pot schimba multe lucruri până la finalul calificărilor.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi a recunoscut că avea așteptări mari de la meciul României cu Macedonia de Nord

Mirel Rădoi a vorbit după meciul României cu Macedonia de Nord și a recunoscut că avea așteptări mai mari de la jucătorii săi, mai ales că o victorie la Skopje ar fi dus naționala pe locul doi în grupă, după Germania:

„Ne-am îndeplinit scopul de a avea un 0-0 până în minutul 60, după care să devenim mai incisivi. Le mulțumesc băieților, chiar dacă în seara asta au mai greșit, dar nu le reproșez nimic. Nici terenul nu ne-a avantajat.

ADVERTISEMENT

Noi ne gândeam să facem nouă puncte, ca să ajungem pe locul 2. Râdeau unii când spuneam că Liechtenstein începe să devină o echipă mai periculoasă, dar iată că au scos un rezultat bun.

Am atacat mai mult, dar uneori joci și ce te lasă adversarul. Macedonia nu avea nimic de pierdut, au jucat ofensiv din prima”.

ADVERTISEMENT

„Am avut momente când intram în posesia mingii și pierdeam poate prea ușor, dar recunosc, am simțit și eu presiunea după remiza Armeniei.

Era mult mai ușor pentru noi să fi câștigat Armenia, poate jocul nostru ar fi arătat altfel în anumite momente

ADVERTISEMENT

Nu-i reproșez nimic lui Markovic, va trebuie să muncească mai mult și o va face, pentru că noul staff de la Craiova îl va ajuta. Nu l-a certat nimeni, doar i s-a spus că mai avea alte soluții”, a spus Mirel Rădoi la finalul meciului.

„M-am săturat să răspund la întrebări despre critici!”

Mirel Rădoi a continuat și a vorbit despre șansele României la calificare, spunând că încă există o luptă aprigă pentru ocuparea locului doi în grupă

Totodată, selecționerul s-a supărat când a fost întrebat de critici: M-am săturat să răspund la întrebări despre critici, dar dacă sunt în fața dumneavoastră… luam valiza și plecam, dar nu, sunt încă aici.

Puteam să plec cu toate contractele pe masă, făceam o impresie în fața voastră și asta era, dar am ales ceva și continui.

Germania cu Flick are aceleași principii pe care le avea Bayern Munchen. Cu Germania va fi un meci foarte greu, dar de obicei cu echipe mai bine cotate decât noi ne-am găsit motivația.

Probabil meciul va arăta altfel, vor fi spații. Va trebui să vedem ce plan tactic abordăm, dacă vom sta aproape de poarta noastră vom avea aceeași soartă ca Armenia.”.

„Mergem în continuare cu șanse reale pentru locul doi, indiferent ce facem cu Germania, trebuie să câștigăm cu Armenia acasă.

Nu sunt supărat că am făcut egal în seara asta, dar sunt supărat că puteam juca mai bine”, a mai spus Mirel Rădoi după meci.

România are trei victorii în grupă, cu Macedonia de Nord, meci jucat la București, cu Islanda și cu Liechtenstein.

ADVERTISEMENT
Tags: