Fotbal intern

Mirel Rădoi, avertisment înainte de România U21 – Ţara Galilor U21. “Noi avem meteahna de a ne încurca la sfârşit!”

08.10.2018 | 18:58
Mirel Radoi avertisment inainte de Romania U21  Tara Galilor U21 Noi avem meteahna de a ne incurca la sfarsit

Echipa naţională a României U21 mai are de disputat două meciuri din preliminariile EURO 2019, iar Mirel Rădoi îi avertizează pe “tricolorii mici” înaintea întâlnirii cu Ţara Galilor U21, meci care va avea loc pe 12 octombrie, de la ora 19.00, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca).

Selecţionerul echipei naţionale a României U21 a susţinut o conferinţă de presă la Buftea şi i-a atenţionat pe jucătorii săi că nu au realizat nimic şi a susţinut că fotbaliştii români au “meteahna” de a se încurca în momentele importante. Mai mult, Mirel Rădoi susţine că naţionala României nu va avea ce căuta la EURO 2019 dacă nu va câştiga meciul cu Ţara Galilor şi nu va obţine cel puţin un punct din întâlnirea cu Liechtenstein, pe 16 octombrie, de la ora 21.00, pe stadionul “Ilie Oană” din Ploişeti.

Mirel Rădoi îşi avertizează jucătorii înainte de România U21 – Ţara Galilor U21

„Aş vrea ca înaintea acestei partide jucătorii să fie conştienţi de ceea ce urmează pentru că nu am realizat încă nimic. Aş vrea ca după această dublă lumea să vorbească despre ei că sunt o generaţie bună, nu să vorbească la trecut. Trebuie să înţeleagă că are o importanţă capitală. Pare mai greu pentru că suntem la un singur pas. Noi avem meteahna asta să ne încurcăm tocmai la sfârşit. Sper să  reuşim să-i capacităm pe băieţi că pot fi un imbold pentru celelalte generaţii. Şi am gânduri că am putea rata calificarea, dar duă cum i-am văzut pe băieţi cred că au înţeles mesajul nostru, ce trebuie să facă şi nu cred că ar fi niciun fel de problemă dacă ar aborda această dublă la fel ca data trecută”, a spus Mirel Rădoi.

Mirel Rădoi a comentat şi în legătură cu primele pe care le vor încasa jucătorii naţionalei U21. „Dacă vom reuşi să câştigă, în primul meci şi în cel de-al doilea nu vom reuşi să obţinem acel punct, din punctul meu de vedere nu avem ce căuta la un campionat european. Negocierile pentru prime nu au fost simple, dar în acest moment contează foarte puţin pentru că toată concentrarea trebuie să fie îndreptată către victorie, apoi avem timp să ne gândim şi la partea financiară”, a mai spus Rădoi.