Sport

Mirel Rădoi, avertizat: „Germania va veni peste noi, cum face Bayern Munchen cu adversarii!”

Mirel Rădoi a fost avertizat înainte de meciul României cu Germania.
06.10.2021 | 21:33
Mirel Radoi avertizat Germania va veni peste noi cum face Bayern Munchen cu adversarii
ADVERTISEMENT

Vasile Miriuță a analizat partida dintre Germania și România, spunând că are mare încredere în Mirel Rădoi și consideră că indiferent de scorul care se va înregistra la finalul confruntării, selecționerul nu va fi demis.

Fost jucător în Bundesliga, Vasile Miriuță este sigur că Germania a preluat stilul agresiv de joc al lui Bayern Munchen și îi avertizează pe „tricolori” că trebuie să treacă bine peste primul sfert de oră.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi, avertizat înainte de Germania – România

Mirel Rădoi a fost avertizat de Vasile Miriuță înainte de meciul dintre Germania și România, comparând stilul agresiv al nemților, cu stilul pe care Hansi Flick îl avea la Bayern Munchen.

Vasile Miriuță a recunoscut că are încredere deplină în Mirel Rădoi și este de părere că selecționerul va ajunge un antrenor mare în viitor, grație filosofiei sale de joc:

ADVERTISEMENT

„Germania va veni peste noi, cum vine și Bayern Munchen. Vor fi agresivi. Acum, trebuie să trecem peste primele 15 minute și după vedem ce-o mai fi. Trebuie să avem și câțiva jucători pe-acolo.

Eu mă gândesc că Mirel știe ce e de făcut. E important meciul cu Germania, dar cu Armenia e ceea ce trebuie să câștigăm. Nu cred că pleacă Rădoi nici dacă ne dau nemții 5-6 goluri”.

ADVERTISEMENT

„Eu am mare încredere în Rădoi și cred că poate ajunge un antrenor mare, chiar dacă mă mai critică unii și alții”, a mai spus Vasile Miriuță, la TV LookSport.

Așteptările FRF-ului de la meciul cu Germania

Mihai Stochiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, a spus care este așteptarea sa pentru meciul cu Germania, recunoscând că visul este o victorie, dar dorința rămâne ca „tricolorii” să evolueze precum în amicalul cu Anglia, scor 0-1.

ADVERTISEMENT

„Eu merg în Germania cu visul unei victorii! Dar sunt un om realist, revin cu picioarele pe pământ, iar la meciul cu Germania vreau să jucăm ca în meciul cu Anglia. Aia vreau să fie figura României, dar cu mai mult noroc.

Mirel Rădoi o să gestioneze foarte atent meciurile cu Germania și Armenia. Dacă mergi în Germania și bagi cei mai în formă jucători, iar la final te bat ăia 1-0, vii aici cu jucătorii storși de energie.

Cu Armenia trebuie să câștigăm! Chiar dacă noi am câștiga în Germania, victoria rămâne obligatorie cu Armenia. La meciul cu Armenia avem o singură variantă: victoria!”, a mai spus Mihai Stoichiță.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,58 este cota pentru „1 solist și marchează ambele echipe” la meciul Germania – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT