Sport

Mirel Rădoi, bucurie reținută după Islanda – România: „Sunt fericit, dar nu am realizat mare lucru!”

Mirel Rădoi a vorbit după Islanda - România, scor 0-2.
03.09.2021 | 00:15
Mirel Radoi bucurie retinuta dupa Islanda  Romania Sunt fericit dar nu am realizat mare lucru
ADVERTISEMENT

Selecționerul României a fost bucuros de victoria din deplasare cu Islanda și mulțumit de evoluția elevilor săi, pe care i-a felicitat la finalul confruntării.

Mirel Rădoi crede că România are în continuare șanse pentru a prinde un loc la barajul pentru Campionatul Mondial din Qatar, următorul meci al „tricolorilor” fiind pe teren propriu cu Liechtenstein.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi, bucuros după Islanda – România

Mirel Rădoi a fost bucuros după victoria României din Islanda și consideră că naționala se poate dezvolta în modul pe care îl dorește, selecționerul bazându-se și pe mai mulți tineri fotbaliști în partida de la Reykjavik.

„Nu am realizat mare lucru, dar a fost o victorie mare, chiar și o revanșă, care contează mult la încredere, la moral și mergem încrezători la următoarea partidă. Sperăm să legăm victoriile și vedem care sunt șansele noastre pentru calificarea la mondial.

ADVERTISEMENT

Denis Drăguș a simțit ceva la antrenamentul de ieri, Dennis Drăguș s-a accidentat azi, va trebui să găsim soluții în atac, pentru că trebuie să marcăm goluri. E important să ne refacem. Și Markovic a resimțit o stare de oboseală.

Echipa o facem în ziua jocului, după prânz. Cu titularizarea lui Rațiu nu ne-a fost greu, noi îl știm, a fost cu noi și la Jocurile Olimpice. Nu își poate ascunde emoțiile.

ADVERTISEMENT

Titularizarea lui Dragoș Nedelcu a fost gândită pentru că are talie și schimbarea de direcție e mult mai rapidă la Dragoș decât la Răzvan Marin”, a început Mirel Rădoi discursul.

„Mă gândesc care va fi viitorul!”

Mirel Rădoi a continuat și speră să obțină maximul de puncte din duelurile cu Liechtenstein și Macedonia de Nord pentru ca „tricolorii” să mai aibă șanse la un loc de baraj.

ADVERTISEMENT

Vreau să le mulțumesc jucătorilor veniți de pe bancă, care au intrat bine pe teren și le-am spus că acolo se poate face diferența.

Sunt sigur că Germania a dominat în meciul cu Liechtenstein, dar  a dat doar două goluri. Pentru mine, e cea mai importantă partidă și sperăm să nu fim prea încrezători, să ne facem de râs cu Liechtenstein.

Sperăm că prin această victorie să le facem o bucurie suporterilor. Le dedic victoria băieților, nu a fost ușor pentru ei, nimeni nu a fost supărat și deja văd că încep lucrurile pe care încercăm să le transmitem, chiar dacă sunt mulți tineri printre noi, să nu uităm că avem și jucători experimentați acolo.

Mă gândesc care va fi programul pentru ziua de mâine, mă gândesc care va fi viitorul. Trebuia să aștept și rezultatul de la alte meciuri, nu m-am bucurat la goluri, pentru a nu arăta o stare de euforie jucătorilor”, a mai spus Mirel Rădoi la finalul meciului.

Partida cu Islanda, a fost prima pentru Mirel Rădoi, de când a venit la cârma naționalei, în care „tricolorii” nu primesc gol.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,13 este cota pentru „marchează oaspeții” la meciul România – Liechtenstein. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: