Fotbal intern

Mirel Rădoi critică strategia FCSB-ului. “Nu mi-a plăcut că s-a axat pe meciul de la Cluj!”

Autor: Iuliana Spirache | 20.05.2018 | 18:15
Mirel Rădoi critică strategia FCSB-ului.
Mirel Radoi, fostul antrenor al FCBS-ului, critică strategia echipei lui Dică.

Mirel Rădoi critică strategia FCSB-ului de dinaintea meciului cu Astra Giurgiu, din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1 Betano, ediţia 2017-2018. Fostul antrenor al “roş-albaştrilor” crede că “roş-albaştrii” au greşit în momentul în care s-au concentrat mai mult pe ce va face CFR Cluj cu Viitorul.

Mai mult, Mirel Rădoi crede că echipa lui Dan Petrescu are în continuare prima şansă pentru câştigarea titlului în Liga 1 Betano, iar despre FCSB consideră că a pierdut puncte pe parcursul campionatului, iar “roş-albaştrii” vor avea un meci dificil cu Astra Giurgiu.

Mirel Rădoi critică stategia FCSB-ului de dinaintea partidei cu Astra

“Eu cred că CFR Cluj are prima şansă pentru că este la mâna ei. Trebuie doar să îşi câştige meciul. La Steaua nu mi-a plăcut că s-a axat foarte mult pe meciul celor de la Cluj. Cei de acolo uită că au un meci foarte important, pe care trebuie să-l câştige.

Asta a jucat foarte bine la începutul sezonului. Da, a pierdut puncte pe parcurs şi a pierdut categoric în turul play-off-ului. Totuşi asta nu înseamnă că Steaua a câştigat deja meciul. Eu cred că Steaua are o partidă mai grea decât CFR-ul”, a spus Mirel Rădoi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!