Sport

Mirel Rădoi, criticat de doi foşti internaţionali români după CFR Cluj – Universitatea Craiova 2-0: „Ce ai jucat azi o să joci și în continuare?”

Mirel Rădoi a fost aspru criticat după înfrângerea în fața lui CFR Cluj de Florin Răducioiu și Basarab Panduru.
12.09.2022 | 10:04
Mirel Radoi criticat de doi fosti internationali romani dupa CFR Cluj  Universitatea Craiova 20 Ce ai jucat azi o sa joci si in continuare
Mirel Rădoi e pe locul 8 cu Universitatea Craiova înainte de meciul cu FCSB. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a pierdut cu 0-2 meciul cu CFR Cluj, însă Mirel Rădoi a acuzat grav arbitrajul la finalul partidei din Gruia. Antrenorul „leilor” nu a scăpat însă nici el de critici.

Mirel Rădoi, luat la rost de Florin Răducioiu și Basarab Panduru: „Nu ai avut nicio ocazie şi dai vina pe arbitru!”

Antrenorul Universității Craiova nu a fost iertat de Florin Răducioiu după meciul slab făcut de olteni cu campioana României: „Pe Ancelotti nu l-am auzit niciodată dând vina pe arbitru, chiar nu. Mie nu îmi plac acești antrenori. Nu are rost să faci asta, echipa ta în această seară aproape nu a avut nicio ocazie de gol”.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, fostul oficial al lui Dinamo e de părere că Mirel Rădoi va avea în continuare probleme mari la Universitatea Craiova: „A fost lentă, previzibilă. Va fi greu să își îndeplinească obiectivul. E ceva greșit în sistem, ceva nu este în regulă. Nu-mi permit să îi dau sfaturi, dar nu funcționează tactica cu 3 fundași centrali”, a spus Răducioiu la Orange Sport.

La fel de acid a fost și Basarab Panduru, care a criticat jocul prestat de băieții lui Mirel Rădoi: „Adică ce ai jucat astăzi ca să vrei să joci și în continuare? Mai aproape de realitate ar fi fost să spună că nu mai vrea să joace așa niciodată. Nu e ok deloc”.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi acuză arbitrajul după înfrângerea cu CFR Cluj: „Maniera asta o știu de când eram jucător”

Universitatea Craiova se află înainte de derby-ul cu FCSB pe locul 8 în SuperLiga, cu 14 puncte.

Mirel Rădoi consideră că arbitrajul lui Florin Chivulete: „Din punctul meu de vedere arbitrajele astea le-am prins când eram eu jucător. Maniera asta o ştiu de când eram jucător. Dar nu asta a dus să pierdem noi acest meci. Să ne întoarcem 20 de ani înapoi, îmi este greu să văd aşa ceva”.

Rădoi a explicat că obiectivul său este doar calificarea în play-off: „Eu cred că este cea mai strânsă luptă la nivel de Superligă. Oricine poate bate pe oricine, eu nu am obiectiv titlul. Noi va trebui să ne calificăm în primele 6. Dacă vorbim de titlu, vorbim degeaba. Când sunt greşeli atât de mari, e greu să ne gândim la titlu sau la locul doi”.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova revine pe „Ion Oblemenco” la derby-ul cu FCSB

FANATIK a aflat în exclusivitate cum arată noua suprafață de joc de pe stadionul „Ion Oblemenco”. Primul meci de la revenirea în Bănie va fi chiar la derby-ul cu FCSB.

Mirel Rădoi va avea astfel un atu în plus în fața fostei sale echipe, iar atmosfera de „Oblemenco” va fi un plus pentru jucătorii săi. Universitatea Craiova a disputat ultimele patru meciuri la Severin.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 1,37 este cota pentru „șansă dublă: 12”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT