Sport

Mirel Rădoi, criticat pentru echipa de start din Islanda – România: „Nu poți să cauți jucători la infinit și să tot schimbi!”

Mirel Rădoi a fost criticat pentru echipa de start din Islanda - România.
02.09.2021 | 21:34
Mirel Radoi criticat pentru echipa de start din Islanda  Romania Nu poti sa cauti jucatori la infinit si sa tot schimbi
ADVERTISEMENT

Viorel Moldovan este mirat de felul în care Mirel Rădoi a schimbat lotul „tricolorilor” mereu, mai ales în privința modificărilor pe care le-a făcut pentru duelul cu Islanda.

Fostul internațional a remarcat titularizarea lui Andrei Rațiu și Dragoș Nedelcu, dar s-a ferit să spună mai multe, rezumându-se în a declara că este strict alegerea selecționerului, cel care va da socoteală în cazul în care alegerile sale nu au confirmat.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi, criticat pentru echipa de start din Islanda – România

Mirel Rădoi a fost criticat de către Viorel Moldovan pentru echipa de start aleasă pentru meciul cu Islanda, fostul internațional fiind de părere că „tricolorii” au suferit mult prea multe schimbări în ultimul timp:

„Surpriza pentru mine e Rațiu, mă aștepam să începă jocul Manea sau Sorescu, care a mai fost folosit acolo. Din punctul meu de vedere e mult prea mult, nu poți să rulezi, să cauți la infinit jucători și să tot schimbi. Sunt multe schimbări la echipa națională.

ADVERTISEMENT

O altă surpriză e Nedelcu, putea să-l joace pe Răzvan Marin, nu-mi explic, dar el știe mai bine. Și la Sorescu e o surpriză că joacă foarte sus. Să sperăm că Mirel a fost inspirat”.

„Chiricheș nu mai e tânăr, a greșit de multe ori!”

Ciprian Marica este circumspect în privința liniei defensive a României, spunând că Vlad Chiricheș și Ionuț Nedelcearu au tot greșit în ultima perioadă, motiv pentru care el crede că mai potrivit ar fi fost Virgil Ghiță, fundașul Farului:

ADVERTISEMENT

„Nedelcu a jucat, dar a tot fost schimbat. A jucat fundaș central la Dusseldorf, e o surpiză pentru mine. La FCSB era scos din formă și scos din orice calcul. Mă surprinde în egală măsură și Sorescu în poziția lui.

Restul pozițiilor ar trebui să fie libere, zic și de Chiricheș sau Nedelcearu, ei fiind cam problema noastră, să nu uităm că în minutul 80 conduceam cu 2-0 pe Macedonia, nici nu mai spun de meciul cu Armenia, chiar dacă a fost și eliminarea lui Pușcaș”.

ADVERTISEMENT

„La compartimentul defensiv avem cele mai multe probleme. Pe Ghiță îl văd în afara lotului, dar Chiricheș și Nedelcearu sunt. Nu am nimic cu ei, dar au tot greșit. Ghiță vine din cea mai bună defensivă din Liga 1, alături de cea a Rapidului.

Chiricheș nu mai e tânăr, a greșit de multe ori, mai schimbă-l și pe el, îl ținem mereu”, a mai spus Ciprian Marica.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,46 este cota pentru „peste 3.5 goluri” la meciul România – Liechtenstein. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT