Sport

Mirel Rădoi, decizie de ultimă oră! Cum poate încasa antrenorul Universității Craiova peste 500.000 de euro

Mirel Rădoi (41 de ani), antrenorul Universității Craiova, și-a scos la vânzare pe internet bolidul de lux și cere o sumă exorbitantă.
21.09.2022 | 11:42
Mirel Radoi decizie de ultima ora Cum poate incasa antrenorul Universitatii Craiova peste 500000 de euro
400.000 de euro a plătit Mirel Rădoi pentru bolidul său de lux Lamborghini Urus. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi e pe val după victoria împotriva FCSB-ului, Universitatea Craiova a urcat pe locul cinci în clasament în SuperLiga, însă antrenorul a afișat o bucurie reținută.

Mirel Rădoi a luat decizia să își vândă bolidul de lux după victoria cu FCSB

Fostul selecționer e posesorul unuia dintre cele mai scumpe automobile din lume: Lamborghini Urus Mansory Venatus, pe care l-a cumpărat cu 400.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Mașina lui Mirel Rădoi este extrem de rară și au fost fabricate doar 25 de astfel de modele. Pe lângă prețul de catalog imens, antrenorul Universității Craiova a mai investit 100.000 de euro pentru pachetul de tuning de la Mansory Venatus.

Un alt personaj din fotbalul românesc care deține un Lamborghini Urus este Adrian Mititelu Jr, un mare fan al acestui bolid de lux.

ADVERTISEMENT

Prețul uriaș fixat de Mirel Rădoi pentru bolidul Lamborghini Urus Mansatory Venatus

Mirel Rădoi a fixat un preț de 530.000 de euro pentru mașina sa de lux și este dispus să o lase la „doar” 500.000 de euro.

Antrenorul este extrem de pasionat de mașini și mai are automobile în valoare de peste un milion de euro.

ADVERTISEMENT

Rădoi mai deține un Mercedes AMG GT 64 S4 – Door Coupe echipat cu un motor V8 tin-turbo cu 639 de cai putere, care valorează nu mai puțin de 200.000 de euro și un Rolls-Royce Cyllinar Bullionaire, în valoare de 800.000 de euro.

Mirel Rădoi a postat anunțul cu privire la vânzarea automobilului pe internet. Cum arată mașina

Mirel Rădoi a decis să posteze anunțul cu privire la vânzarea mașinii pe un site specializat, iar numele său apare în dreptul proprietarului.

ADVERTISEMENT
Anunțul lui Mirel Rădoi cu privire la vânzarea bolidului Lamborghini Urus
Anunțul lui Mirel Rădoi cu privire la vânzarea bolidului Lamborghini Urus

Lamborghini Urus Mansory are extrem de multe dotări, printre care: Centură de siguranță cu airbag spate, Head up display, Scaun cu memorie, Frâne carbo-ceramice, Încălzire auxiliară, Avertizare sonoră pre-coliziune, Scaune față ventilate.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,37 este cota pentru ”peste 2,5 goluri” la U Craiova – FC Voluntari. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: