ADVERTISEMENT
Fotbal international

Mirel Rădoi, deranjat de criticile după eșec: “Deja mi se cere demisia! Nu e ok”. Video

Autor: Marian Popovici | 10.10.2020 | 12:33
Mirel Rădoi, deranjat de criticile după eșec:
Mirel Rădoi, deranjat de criticile după eșec: "Deja mi se cere demisia! Nu e ok". Sursa: sportpictures.ro

România joacă duminică, de la ora 19:00, în Norvegia, în etapa a treia din Liga Națiunilor. Selecționerul naționalei, Mirel Rădoi a prefațat această întâlnire, care vine la trei zile după eșecul dureros din Islanda.

ADVERTISEMENT

Selecționerul s-a arătat deranjat de criticile venite din țară după meciul cu nordicii spunând că nu este ok să i se ceară demisia după doar trei meciuri la prima reprezentativă. Referitor la declarațiile lui Lupescu, Rădoi spune că nu este singurul jignit.

Despre meciul cu Norvegia, selecționerul susține că singurul obiectiv este victoria și prevede un meci cu goluri de ambele părți, norvegienii având o linie ofensivă de temut:

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi, deranjat de criticile după eșec!

“De la acea partidă, se vede un progres clar al Norvegiei. Noi încercăm să facem schimbări, să îmbunătățim. Cred că va fi o partidă frumoasă, cu goluri de ambele părți. Mi-ar plăcea să nu luăm gol, dar Norvegia are o ofensivă foarte bună. 

E clar că vor fi schimbări în “primul 11”. Călătoria, oboseala, principiile de joc vor impune schimbări. Jucătorii încă par afectați după pierderea calificării. Trebuie să înclinăm balanța după ceea ce s-a întâmplat în Islanda.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO CONFERINȚA: 

Hagi și Rădoi, declarații înainte de Norvegia – România

Ianis Hagi și Mirel Rădoi răspund la întrebările jurnaliștilor și ale fanilor la conferința de presă oficială dinaintea partidei cu Norvegia de duminică: https://bit.ly/Peluza-Tricolora

Geplaatst door Echipa națională de fotbal a României op Zaterdag 10 oktober 2020

“Intrăm cu gândul la victorie. Jucătorii trebuie să știe că ăsta trebuie să fie singurul lucru când intră pe teren”

Cred că în momentul de față trebuie să vorbim de forța grupului. Asta trebuie să primeze și au înțeles bine mesajul nostru. Fiecare încearcă să își aducă aportul. Nu știm care este “primul 11” al Norvegiei. Ar putea să intervină schimbări și la ei.

Jucătorii noștri vor avea contact astăzi cu ceea ce vor avea de făcut. Intrăm cu gândul la victorie. Jucătorii trebuie să știe că ăsta trebuie să fie singurul lucru când intră pe teren. Din acest punct de vedere, trebuie să stăm cât mai sus. 

ADVERTISEMENT

“Am văzut că după trei partide mi se cere demisia, nu știu dacă este cea mai bună idee”

Mario Camora arată în regulă. Este aceeași poveste ca și Nicușor Bancu după meciul cu Austria. Au fost multe încurajări pe care le-am primit, nu cred că trebuie să le discutăm. Am văzut că după trei partide mi se cere demisia, nu știu dacă este cea mai bună idee.

Dacă încercăm să creăm profilul antrenorului după fiecare meci înseamnă să trăim la extreme. Avem tendința de a încerca să așteptăm un semieșec ca să ne luăm de cineva. Poate a fost o zi nefastă pentru toată lumea. Poate nu a fost momentul potrivit. 

ADVERTISEMENT

“Dacă Lupescu a spus acel lucru înseamnă că nu sunt singurul jignit. Sunt mulți selecționeri jigniți”

Este normal ca după fiecare insucces să apară și critici. Dacă stau să comentez ce spune fiecare, pierdem mult timp. Dacă Lupescu a spus acel lucru înseamnă că nu sunt singurul jignit. Sunt mulți selecționeri jigniți. 

Văd diferite idei că un sistem de joc este potrivit după un adversar sau altul. Pentru mine este irelevant sistemul cu care începi. Nu este determinant sistemul cu care începi, ci ceea ce produci în momentul jocului. 

ADVERTISEMENT

Haaland este un atacant de clasă mondială, nu are nevoie de nicio prezentare”, a spus Mirel Rădoi la conferința de presă.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,87 este cota pentru „ambele marchează” la meciul Norvegia-România. Vezi aici toate cotele!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!