Sport

Mirel Rădoi, despre echipa de care regretă cel mai mult că s-a despărțit: “Simțeam că situația nu se îndreaptă într-o direcție bună, că nu duce la nimic bun”

Mirel Rădoi a declarat că regretă mai mult despărţirea de Craiova decât plecările de la FCSB şi echipa naţională. Cum motivează fostul selecţioner decizia.
03.06.2023 | 18:09
Mirel Radoi despre echipa de care regreta cel mai mult ca sa despartit Simteam ca situatia nu se indreapta intro directie buna ca nu duce la nimic bun
Mirel Rădoi, pe banca Universităţii Craiova. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi nu a plecat în cei mai buni termeni nici de la FCSB, nici de la naţionala României şi nici de la Universitatea Craiova. Antrenorul a avut mereu fricţiuni cu patronii sau cu oficialii Federaţiei.

Mirel Rădoi, despre echipa de care regretă cel mai mult că s-a despărțit: “Nu mi-a fost absolut deloc ușor când am luat decizia aceea”

Chestionat cu privire la echipa de care regretă cel mai mult că s-a despărţit, Mirel Rădoi a spus că plecarea de la Universitatea Craiova a fost cea mai dificilă, din punctul său de vedere:

ADVERTISEMENT

“Puțin regret am avut și când am plecat de la tineret, vă spun sincer. Aș fi vrut să termin mandatul cu o nouă calificare. Dar cel mai mare regret a fost acum, la Craiova.

Nu mi-a fost absolut deloc ușor când am luat decizia aceea. Și nu doar după discuția din vestiar cu echipa și cu băieții, vorbesc despre ce s-a întâmplat în … Chiar mi-a fost greu să iau decizia asta, dar simțeam că situația nu se îndreaptă într-o direcție bună, că nu duce la nimic bun.

ADVERTISEMENT

“Au început să apară public informații pe care noi le discutam într-un cerc restrâns”

Se putea întâmpla același lucru puțin mai târziu. Asta e impresia mea. Se derulau lucrurile în așa fel încât mai devreme sau mai târziu tot trebuia să-mi dau demisia.

Noi am avut niște discuții la nivel de strategie, ce să facem în următoarele luni. Dar au început să apară public informații pe care noi le discutam într-un cerc restrâns. Ușa biroului meu era mereu deschisă.

ADVERTISEMENT

Eu am început să las multe coli A4 pe birou, cu diverse înscrisuri. Scriam nume de jucători la care, într-adevăr, luasem decizia să renunț. Dar și nume care eu voiam să rămână”, a spus Mirel Rădoi în Gsp.

Mirel Rădoi a plecat în Golf la începutul anului!

Mirel Rădoi a antrenat la Universitatea Craiova din august până în decembrie 2022. Apoi, în luna ianuarie a luat drumul Golfului, fiind numit la echipa Al Tai, din Arabia Saudită.

ADVERTISEMENT

Însă, în luna mai, Rădoi a fost destituit din funcţie. Şi-a găsit rapid un angajament în Emiratele Arabe Unite la formaţia Al Bataeh, echipă care s-a salvat, la limită, de la retrogradare.


  • 6,00 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „Câștigător Liga 1 sezonul viitor: Universitatea Craiova”

ADVERTISEMENT