Sport

Mirel Rădoi, discurs incendiar după Rapid – U Craiova 2-2. De ce i-a exclus din lot pe Ivan, Hanca, Markovic și Vînă: ”Indolența și suficiența nu le accept”

Mirel Rădoi a explicat de ce a luat decizia de a scoate din lot patru jucători înaintea meciului Rapid - Universitatea Craiova 2-2.
12.11.2022 | 23:12
Mirel Radoi discurs incendiar dupa Rapid  U Craiova 22 De ce ia exclus din lot pe Ivan Hanca Markovic si Vina Indolenta si suficienta nu le accept
Mirel Rădoi a explicat de ce a luat decizia de a scoate din lot patru jucători înaintea meciului Rapid - Universitatea Craiova 2-2. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Fotbaliștii Andrei Ivan, Jovan Markovic, Sergiu Hanca și Ionuț Vînă sunt jucătorii care l-au supărat pe tehnicianul oltenilor și au fost excluși pentru partida din Giulești.

Explicațiile lui Mirel Rădoi după Rapid – Universitatea Craiova 2-2

La finalul întâlnirii Rapid – Universitatea Craiova 2-2, din etapa a 18-a din SuperLiga, Mirel Rădoi a avut un discurs furibund la adresa unora dintre jucătorii săi și a explicat de ce a luat decizia de a-i scoate din lot.

ADVERTISEMENT

Dacă voiam îi țineam în lot (n.r. – jucătorii excluși), dacă cineva se crede mai presus decât alții nu vor juca. Eu nu stau să mă rog de nimeni, eu cred că ar trebui să înțeleagă. Ai greșit o dată, îți mai dau o șansă, că am fost și eu jucător, dar la a treia ești exclus. Indolența și sufiecința nu le accept.

Pe Ivan l-am avut și la națională, l-am rugat să nu mai simuleze. A simulat cu Voluntari și s-a accidentat. Marko (n.r. – Jovan Markovic), mă rog de el. Dacă am ajuns să mă rog eu și ceilalți de el, nu e bine. Sergiu (n.r. – Hanca), ține adversarul într-una, i-am explicat ce trebuie să facă și nu a înțeles.

ADVERTISEMENT

Pe Vînă l-am adus de la echipa a doua. Nistor a știut să profite, dar el nu. În momentul de față sunt excluși, vom vedea pe ce perioadă, am vorbit foarte serios. Niciodată nu am să stric atmosfera de la club pentru un jucător, poate să fie oricine, a declarat Rădoi.

Publicul, punctul forte al Rapidului

Referitor la remiza din Giulești, tehnicianul oltenilor s-a arătat deranjat de faptul că jucătorii săi fac în continuare greșeli prea ușoare în defensivă și din această cauză se pierd puncte importante.

ADVERTISEMENT

”O primă repriză controlată de noi în totalitate. În repriza a doua, așa cum ne așteptam, Rapid a reușit să împingă jocul, a reușit să egaleze. Din punctul meu de vedere, chiar dacă am jucat mai slab, puteam câștiga la acea ocazie a lui Crețu. Dominarea lor se datorează publicului. Dacă nu-ți poți controla emoțiile, te retragi metru cu metru, chiar dacă nu-ți dai seama.

Trebuie să ne mulțumim cu un punct. Nu a fost un meci special. Chiar țin să-i felicit, față de ce pățeam ca jucător, acum nu am auzit nicio înjurătură, sunt de apreciat și de aplaudat. Publicul minunat e punctul lor forte. Și când e aut pare că-s singuri cu portarul.

ADVERTISEMENT

Doar părea că am rezolvat problemele din apărare. Ne poziționăm mereu în spatele atacanților, în loc să-i lăsăm în ofsaid. Au trecut multe etape și am pierdut multe puncte pe care le aveam în mână. 

ADVERTISEMENT

Va fi o luptă strânsă pentru primele 6 locuri. Nu îmi pare rău că s-a amânat meciul împotriva Chindiei, îmi pare rău că suntem singurii fraieri care jucăm pe 29. Trebuia să se joace toată etapa atunci”, a spus Rădoi.

În partida din Giulești, fundașul Nicușor Bancu a ieșit accidentat și a devenit incert pentru meciurile amicale al naționalei României cu Slovenia și Moldova.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,36 este cota pentru „12” la Chindia – Universitatea Craiova. Vezi aici toate cotele.

Tags: