Tineret Fortuna

Mirel Rădoi, discurs de excepție în vestiar după România – Croația 4-1: “Ați făcut mândri 20 de milioane de români!” VIDEO

Autori: Ionut Neamţu, Sorin Dumitrescu | 19.06.2019 | 16:47
Mirel Rădoi, discurs de excepție în vestiar după România - Croația 4-1:
Mirel Rădoi, după România - Croația. Discurs extraordinar în vestiarul tricolorilor

Bucurie de nedescris în vestiarul României după debutul superb de la turneul final al CE de tineret, 4-1 contra Croației. Jucătorii au fost impresionați de aportul extraordinar al miilor de români prezenți în tribunele stadionului Serravale din San Marino, care au făcut ca meciul să pară că pur și simplu se joacă undeva în România.

Mirel Rădoi, discurs extraordinar în vestiar după România – Croația

Fericit la fel de mult ca și elevii săi, selecționerul Mirel Rădoi a intrat în plină stare de euforie a jucătorilor în vestiar și le-a ținut un discurs scurt, dar de mare calitate din punct de vedere emoțional. Rădoi a mulțumit echipei în numele staffului său pentru prestația avută, dăruirea exemplară de care au dat dovadă, dar a ținut să le amintească băieților că doar aceasta, seara de după victorie, va fi una a sărbătorii, după care toate forțele trebuie să se concentreze pentru meciul de vineri, cu Anglia.

“Trebuie să continuăm povestea. Mergem până la sfârșit, până la sfârșit luăm fiecare meci în parte ca și cel de astăzi. Uităm la sfârșit, targetul nostru principal este următorul nostru meci, cel cu Anglia. În seara asta ne bucurăm de victoria pe care voi ați realizat-o. Ați făcut, așa cum v-am spus, mândri 20 și ceva de milioane de români plus cei care jucați în campionatele în care jucați.

Mirel Rădoi, după România – Croația. Cere de acum concentrare pentru meciul cu Anglia

Și Ianis Hagi mulțumește fanilor pentru susținere

Gândiți-vă nu că e primul punct, ci prima victorie din istoria României. Celălalt campionat european la care România a participat s-a terminat cu 0 puncte. Ați realizat și cel mai mare scor de până acum la Campionatul European. Cele mai multe goluri, cea mai mare diferență voi ați realizat. Vreau să vă mulțumesc în numele staffului pentru ceea ce voi ați realizat.”

Și Ianis Hagi și-a exprimat bucuria și a ținut să mulțumească fanilor prezenți pentru suportul lor pe contul de Facebook: După victoria de ieri, bucuria a fost până la cer, dar rămânem cu picioarele pe pământ. Vă mulţumim din inimă tuturor celor care ne-aţi fost alături, din tribune până acasă! Gândul e acum la următorul meci, împreună putem continua un vis frumos. HAI, ROMANIA!

1.57 este cota Fortuna pentru un gol al României în meciul de vineri cu Anglia

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!