Sport

Mirel Rădoi, discurs virulent la adresa arbitrajului după CFR Cluj – U Craiova 2-0: “E de pe vremea când eram eu jucător”

Maniera de arbitraj a lui Andrei Chivulete la meciul CFR Cluj - U Craiova 2-0 l-a nemulțumit total pe Mirel Rădoi.
12.09.2022 | 00:06
Mirel Radoi discurs virulent la adresa arbitrajului dupa CFR Cluj  U Craiova 20 E de pe vremea cand eram eu jucator
Maniera de arbitraj a lui Andrei Chivulete la meciul CFR Cluj - U Craiova 2-0 l-a nemulțumit total pe Mirel Rădoi. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Campioana României s-a impus cu un eurogol reușit de Karlo Muhar și cu un ”tontogol” semnat de Valerică Găman cu ajutorul lui David Lazar.

Arbitrajul, luat în vizor de Mirel Rădoi după CFR Cluj – U Craiova 2-0

La finalul întâlnirii CFR Cluj – U Craiova 2-0, din etapa a 10-a din SuperLiga, Mirel Rădoi a acuzat maniera de arbitraj a ”centralului” Andrei Chivulete, însă a recunoscut că nu din cauza acestuia a pierdut formația sa.

ADVERTISEMENT

”Sunt supărat pentru rezultat și pentru greșelile pe care le-am făcut. Mie îmi place să joc, dar nu judec ce fac alții. Trebuie să remediem aceste greșeli pentru că sunt foarte mari și se văd pe tabelă. Nu e primul meci în care suferim în defensivă. După ce am ajuns în dezavantaj am fost nevoiți să schimbăm, dar nu ne-a ieșit nimic.

Siguranță ar trebui tot timpul, dar atunci când vrei să construiești de la portar pericolul este mai mare pentru că echipa e desfăcută. Nu de asta am pierdut, dar maniera asta de arbitraj e de pe vremea când eram eu jucător. Nu e normal să ne întoarcem acum 20 de ani.

ADVERTISEMENT

Este cea mai strânsă luptă la nivel de SuperLigă, dar eu nu am obiectivul de titlu. Mai întâi trebuie să ne calificăm în primele 6 și apoi vorbim și de ce va fi mai departe. Astăzi ne-a bătut o echipă venită după două înfrângeri și care nu și-o permitea și pe a treia. Ne-au bătut mai mult din ambiție”, a declarat Rădoi.

Oltenii, generozitate ca în ziua de Crăciun

Mijlocașul Alexandru Crețu este de părere că Universitatea Craiova are nevoie de mai multă constanță pentru a putea să se bată la titlu: ”E clar că atunci când începi jocul de la 0-2 e greu. Nu știu ce se întâmplă, dar dăm prea ușor mingea adversarului, trebuie să reglăm aceste probleme.

ADVERTISEMENT

Nu ne gândim la ceilalți, dar jucăm două meciuri bune, unul prost, trebuie să avem mai multă constanță. Indiferent de joc, trebuie să adunăm puncte. Urmează un alt meci greu cu FCSB, dar nu putem să facem la nesfârșit aceste cadouri adversarilor”.

Fundașul Bogdan Vătăjelu a încercat să-i găsească scuze lui Valerică Găman pentru autogol, dar crede că se comit prea multe greșeli: ”Știam că o să avem un meci foarte greu, chiar dacă ei joacă din 3 în 3 zile. Noi le-am dat punctele, facem prea multe cadouri. Apoi trebuie să luptăm să revenim. În seara asta, CFR-ul mai bine ca noi, mai multă dorință.

ADVERTISEMENT

Greșelile ca cea de la autogol se mai întâmplă, dar ăștia suntem noi de 2-3 etape, parcă suntem Moș Crăciun. Ne dorim mai mult cu FCSB, dar aceste suișuri și coborâșuri nu ne fac bine. Odată ce vom elimina greșelile vom arăta mai bine pe viitor”.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 1,37 este cota pentru „șansă dublă: 12”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT