Sport

Mirel Rădoi, după victoria obţinută de U Craiova în minutul 90+2, 2-1 cu Petrolul: “Ca să îmi treacă supărarea nu trebuia să luăm gol”

U Craiova a câştigat in extremis meciul cu Petrolul, scor 2-1. Mirel Rădoi a declarat la finalul meciului că echipa sa mai are mult de muncit, însă sunt trei puncte mari.
15.10.2022 | 23:49
Mirel Radoi dupa victoria obtinuta de U Craiova in minutul 902 21 cu Petrolul Ca sa imi treaca supararea nu trebuia sa luam gol
Mirel Rădoi, la finalul meciului Craiova - Petrolul 2-1. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

U Craiova a câştigat greu meciul împotriva Petrolului Ploieşti, scor 2-1. Oltenii au întors de la 0-1 în ultimul sfert de oră graţie golurilor marcate de George Cîmpanu şi Rivaldinho. Pentru “lupi” a deschis scorul Irobiso.

Mirel Rădoi, după victoria obţinută de U Craiova în minutul 90+2: “Ca să îmi treacă supărarea nu trebuia să luăm gol”

Mirel Rădoi a ţinut un discurs dur în faţa jucătorilor după eşecul împotriva Argeşului, însă victoria împotriva Petrolului l-a mai îmbunat pe antrenorul oltenilor, care a apreciat spiritul de luptă din final:

ADVERTISEMENT

“Uşurare pentru cele trei puncte, dar ca să îmi treacă supărarea nu trebuia să luăm gol. Mă bucur că nu am cedat în repriza a doua şi am mers până la capăt. Noi primim foarte multe goluri între minutele 45-60, iar adversarul avea multe goluri primite în minutul 90+.

Azi a fost cel mai vizibil pentru jucătorii care au venit de pe bancă. Toţi au intrat foarte bine, a fost o intensitate mare a meciului, mai mare decât am văzut-o de pe margine. Probabil că unii jucători nu vor fi în partida de cupă de miercuri.

ADVERTISEMENT

“Nu vreau să îi fac analiza lui Arlauskis, nu a avut mari probleme înainte de acel moment static”

Nu neapărat au fost antrenamente mai lungi, ci mai intense. Ca minute, au fost la fel. Nu au avut nicio problemă jucătorii, au înţeles mesajul că trebuie să dăm mai mult în afară de soluţiile pe care le avem în momentul de faţă. 

Nu vreau să îi fac analiza lui Arlauskis, nu a avut mari probleme înainte de acel moment static. Are nevoie de meciuri, continuitate, ca să poată reveni în formă. Avem patru portari la nivel de SuperLiga şi oricare dintre ei poate juca titular.

ADVERTISEMENT

Probabil că dacă nu câştigam, cererea de căsătorie a lui Cîmpanu nu era pe teren. De acum încolo, o să îl punem să îşi ceară iubita de soţie la fiecare meci”, a spus Rădoi.

“Avem o revanşă de luat şi oricare dintre jucători vor intra miercuri, trebuie să dea totul”

Antrenorul Universităţii Craiova a declarat că obiectivul în următoarea săptămână este să câştige meciul de Cupă cu Hermannstadt şi cel de la Arad, împotriva UTA-ei:

ADVERTISEMENT

Avem o revanşă de luat şi oricare dintre jucători vor intra miercuri, trebuie să dea totul. Vreau să ne întoarcem cu 3 puncte în Cupa României şi să câştigăm şi la Arad, cu UTA”, a spus Mirel Rădoi la finalul meciului.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,25 este cota pentru ”2 solist” la UTA Arad – Universitatea Craiova. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: