Fotbal intern

Mirel Rădoi e de partea lui Gigi Becali în războiul cu Armata! ”FCSB e Steaua”

19.12.2018 | 18:56
Mirel Radoi e de partea lui Gigi Becali in razboiul cu Armata FCSB e Steaua

Selecționerul echipei naționale de tineret a României, Mirel Rădoi, e de partea lui Gigi Becali în războiul cu Armata. Tehnicianul a mai spus încă o dată că după părerea sa FCSB este continuatoarea formației Steaua București și consideră că decizia instanței este nedreaptă.

De câte ori a avut ocazia, Mirel Rădoi a spus că războiul dintre FCSB și Armată ar trebui încheiat și a afirmat că formația finanțată de Gigi Becali este continuatoarea de drept a clubului Steaua București. ”Nu putem să acceptăm că eu cu Dică suntem la FCSB şi că Lăcătuş cu Iovan sunt la CSA Steaua”, spunea selecționerul în urmă cu trei luni.

Mirel Rădoi e de partea lui Gigi Becali în războiul cu Armata: ”Decizia justiției a fost nedreaptă”

”În 2013, nașul (n.r. – Gigi Becali) a fost acuzat și știm ce s-a întâmplat. Vorbim despre aceeași justiție care a despărțit și cele două cluburi. Pentru mine, FCSB este Steaua. Și acum, după ani, cred că acea decizie a fost nedreaptă”, a spus acum Mirel Rădoi la Digi Sport, care încă o dată și-a afirmat susținerea pentru Gigi Becali în războiul cu Armata.

Mirel Rădoi se bucură alături de jucători după un gol marcat de echipa națională de tineret a României în partida cu Liechtenstein
Mirel Rădoi se bucură alături de jucători după un gol marcat de echipa națională de tineret a României în partida cu Liechtenstein

Mirel Rădoi a mai precizat că nu are de gând să părăsească postul de selecționer al echipei naționale de tineret a României nici dacă va câștiga Campionatul European din 2019 și nici dacă va fi ofertat de FCSB: ”Nu există să plec, indiferent de orice echipă aveți acolo, pe listă. Şi dacă acest Campionat European îl vom câștiga, tot nu voi pleca. În acel moment, după Campionatul European nu voi pleca. Indiferent, până în septembrie 2020 nu voi pleca. Poate doar dacă Federația va dori un alt antrenor”.

Reprezentativa de tineret are ultima șansă la casele de pariuri să câștige Euro 2019. Elevii lui Mirel Rădoi au o cotă de 67,00 la câștigarea trofeului, la fel ca și Austria și Polonia.

Tags: