Fotbal intern

Mirel Rădoi e mulțumit de tragerea la sorți pentru preliminariile Euro 2021: ”Ne batem la primul loc”

12.12.2018 | 13:57
Mirel Radoi e multumit de tragerea la sorti pentru preliminariile Euro 2021 Ne batem la primul loc
ADVERTISEMENT

Selecționerul echipei naționale de tineret a României, Mirel Rădoi, e mulțumit de tragerea la sorți pentru preliminariile Campionatului European din 2021. Deși și-ar fi dorit alți adversari în grupă, tehnicianul crede că ”tricolorii” se vor bate pentru primul loc cu reprezentativa Danemarcei.

”Eu zic că am picat bine, cu mici excepţii. Puteam să evităm din urna a treia Ucraina şi din urna a patra Finlanda. Faţă de grupa pe care am avut-o în campania trecută, cred că e o grupă accesibilă. Evident, Danemarca, România şi Ucraina se bat pentru primele două locuri. Urna unu şi urna doi, respectiv Danemarca şi România se bat pentru primul loc în grupă”, a declarat selecționerul naționalei de tineret, conform Telekom Sport.

ADVERTISEMENT
Mirel Rădoi îi încurajează pe jucătorii naționalei de tineret în meciul România - Liechtenstein
Mirel Rădoi îi încurajează pe jucătorii naționalei de tineret în meciul România – Liechtenstein

Mirel Rădoi e mulțumit de tragerea la sorți pentru preliminariile Euro 2021: ”Am fi vrut să jucăm ultimele meciuri acasă”

”Având o generaţie 99 foarte bună, am preferat să jucăm cu ei la început, să nu prindă experienţă foarte mare, să jucăm la sfârşit de campanie. Am fi vrut să jucăm ultimele două meciuri acasă, nu s-a putut. Avem foarte mulţi jucători deja în această campanie care sunt 98 sau 99, cei ce vin din urmă sunt foarte talentaţi şi eu cred că vom avea de unde alege. Vor fi mici probleme la linia de fund”, a mai spus Mirel Rădoi despre tragerea la sorți a preliminariilor Euro 2021 de tineret.

Echipa națională de tineret a României face parte din Grupa 8 a preliminariilor Campionatului European din 2021 și va întâlni reprezentativele din Danemarca, Ucraina, Finlanda, Irlanda de Nord și Malta. Turneul final al competiției va avea loc în Ungaria și Slovenia.

ADVERTISEMENT
Tags: