Sport

Mirel Rădoi e vinovat de eșecurile naționalei: „Jucătorii români nu sunt atât de slabi încât să ne bată Armenia”

Dorinel Munteanu pune „tunurile” pe Mirel Rădoi și îl consideră vinovat de eșecurile echipei naționale.
11.06.2021 | 19:31
Mirel Radoi e vinovat de esecurile nationalei Jucatorii romani nu sunt atat de slabi incat sa ne bata Armenia
ADVERTISEMENT

Cel mai selecționat fotbalist din istoria României consideră că Mirel Rădoi trebuia să aducă o schimbare la națională, dar prin prisma rezultatelor, în primul rând, abia apoi prin prisma stilului de joc.

Dorinel Munteanu consideră că jucătorii români nu sunt atât de slabi încât să piardă meciuri cu formații precum Armenia sau Georgia, însă nu sunt puși să joace pe postul pe care trebuie să evolueze.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi, găsit vinovat pentru eșecurile naționalei

Mirel Rădoi a fost analizat de Dorinel Munteanu, care este supărat in cauza eșecurilor echipei naționale: În fotbalul românesc nu sunt jucători care să joace pe sistemul lui Rădoi. Mă scuzați, vorbim despre echipa națională, nu despre o echipă de club, dar nici la echipa de club nu e răbdare.

Vedem și noi rezultatele, poate că schimbarea nu a fost bună, chiar nu știu ce să spun. Eu am spus mereu că avem nevoie de un schelet, de 7-8 jucători să fie rulați mereu ca să fie lăsați să joace și să se simtă pe teren”.

ADVERTISEMENT

„Eu credeam că Mirel o să aducă ceva în plus, dar vă spun cu sinceritate, jucătorii români nu sunt atât de slabi încât să ne bată Armenia sau Georgia. Eu spun că un selecționer trebuie să aducă ceva în plus prin rezultate, alea sunt argumentele care contează.

Când noi pierdeam un meci sau jucam slab într-un amical ne puneam întrebarea dacă mai jucăm următorul meciului”, a mai spus Dorinel Munteanu la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Nici căpitanul Vlad Chiricheș nu a scăpat de critici

Vlad Chiricheș a fost și el comentat de Dorinel Munteanu, care nu înțelege cum căpitanul României poate declara că atmosfera la națională e bună după un eșec rușinos cu Georgia, pe teren propriu:

„Chiricheș, căpitanul României, spune că e o atmosferă bună la națională după un meci pierdut cu Georgia. Cum poți să spun așa ceva? Nu înțeleg eu. Atitudine a avut naționala, dar ca să îți dorești e una, ca să câștigi e altceva.

ADVERTISEMENT

Orice jucător, indiferent cât de mare e, trebuie să fie pus să joace bine de către un antrenor, deci e nevoie mare de implicarea unui antrenor”.

„Ok, când joci cu Germania sau Anglia contează, dar nu e un dezastru, dar când pierzi cu Armenia sau cu Georgia… nu știu, e puțin cam mult.

E greu să ne calificăm la Mondial, nu mă așteptam să pierdem cu Armenia, dacă pierdem în Islanda, la revedere, dacă nu, încă mai ai de tras tare”, a mai spus Dorinel Munteanu.

ADVERTISEMENT