Fotbal intern

Mirel Rădoi, emoționat după victoria României cu Macedonia de Nord: „A fost un thriller, ne-a trecut glonțul pe la cap!”

26.03.2021 | 00:11
Mirel Radoi emotionat dupa victoria Romaniei cu Macedonia de Nord A fost un thriller nea trecut glontul pe la cap
ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi a reușit să debuteze cu o victorie în campania de calificări pentru Campionatul Mondial din 2022, după duelul cu Macedonia de Nord, 3-2.

Rădoi a revenit pe banca tehnică a României chiar cu câteva ore înainte de startul partidei, după ce a fost în carantină din cauza infecției cu COVID-19.

ADVERTISEMENT

Pe cât de dramatică a fost revenirea lui Mirel Rădoi lângă „tricolori”, pe atât de dramatică a fost și victoria României în fața macedonenilor, care reușiseră să egaleze pe final, după ce România a condus cu 2-0, însă golul lui Ianis Hagi ne-a adus toate cele trei puncte.

Mirel Rădoi, emoționat după victoria României cu Macedonia de Nord

Mirel Rădoi a vorbit, plin de emoții, după victoria României cu Macedonia de Nord, 3-2, iar selecționerul le atrage atenția elevilor săi pentru meciul cu Germania care va urma:

ADVERTISEMENT

„Chiar a fost un thriller, ni s-a părut că totul e prea ușor, că totul merge prea bine și ne-a trecut un glonț pe la cap, pentru că într-un minut puteam pierde tot ce făcusem 80 de minute.

Chiar țin să îl felicit pe Goran Pandev. Nu am văzut niciun jucător la vârsta asta să găsească spațiile libere așa repede, să protejeze, să nu piardă nicio minge. Felicitări pentru o astfel de carieră!”.

ADVERTISEMENT

„Este o seară de poveste pentru noi, mă bucur că e una fericită. Am avut o cădere totală în două minute. Vlad Chiricheș încerca să îi trezească, dar nu reacționau. Am trecut și eu prin momentul Middlesbrough și știu cum este. Mă bucur că ne-am revenit. Au urmat momente ca la box, chiar am zis pe bancă, nu se va termina egalitate, ori ei, ori noi”a mai spus Mirel Rădoi.

„Drumul nostru e abia la început!”

Dacă ne luăm după cele 80 de minte putem spera, dacă ne luăm după cele două minute, nu putem spera. În momentul de față, Macedonia chiar are jucători care sunt foarte buni, nu degeaba s-au calificat la EURO. Gazonul a fost foarte bun.

ADVERTISEMENT

Putem să sperăm cu Germania. În seara asta ne bucurăm de victorie. Aș fi semnat pentru o victorie înaintea meciului, recunosc”, a continuat selecționerul României.

„Am fost în permanentă legătură cu jucătorii. Federația a pus camere pe stâlpii de la Mogoșoaia, am urmărit tot. Cei din staff știau principiile, discutasem lucrurile clar.

Tocmai, luăm în calcul că se poate întâmpla orice. Meritul e al băieților și al staff-ului. Mă bucur că am ajuns alături de ei. Nu e meritul meu deloc, doar am ajutat”, a continuat Mirel Rădoi.

„A fost o victorie cu Germania când eram eu jucător, dar cu o Germania care nu era motivată, sunt sigur că datele problemei nu vor fi la fel. Am început cu dreptul, felicităr băieților, dar drumul nostru e abia la început. Va trebui să muncim în continuare, dar sunt sigur că băieții vor înțelege și vom îmbunătăți jocul, pentru că Germania te taxează la astfel de greșeli.

Mihăilă a debutat cu mine la tineret, tot cu mine a debutat aici. E un jucător bun și mă baze pe el. În momentul de față trebuie să le pregătim pașii și celorlalți, dar nu înseamnă că vom face asta doar cu jucători ca Valentin Mihăilă sau Florinel Coman.

Cumva, îmi cer scuze și față de Adi pentru că nu i-am lăsat mai mulți jucători. Sumele sunt relative, valoarea jucătorului face diferența”, a mai spus Mirel Rădoi.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,40 este cota pentru ”2 solist” la meciul România-Germania. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: