Sport

Mirel Rădoi, furios după remiza din Ocna Mureș – Universitatea Craiova 1-1: ”Am fost penibili cu toții!”

Mirel Rădoi a fost extrem de furios după meciul Ocna Mureș - Universitatea Craiova 1-1 și a acuzat condițiile mizere de la stadionul din Zlatna.
09.11.2022 | 20:40
Mirel Radoi furios dupa remiza din Ocna Mures  Universitatea Craiova 11 Am fost penibili cu totii
Mirel Rădoi a fost extrem de furios după meciul Ocna Mureș - Universitatea Craiova 1-1 și a acuzat condițiile mizere de la stadionul din Zlatna. Sursă foto: azvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Oltenii s-au împiedicat în fața micuței formații din Liga 3, dar se mențin în continuare pe primul loc al grupei și au șanse mari de calificare în sferturile Cupei României Betano.

Remiza din Ocna Mureș – Universitatea Craiova 1-1 l-a înfuriat pe Mirel Rădoi

La finalul partidei Ocna Mureș – Universitatea Craiova 1-1, din etapa a 2-a a fazei grupelor Cupei României Betano, Mirel Rădoi a avurt un discurs furios la adresa organizatorilor, dar nu și-a iertat nici jucătorii pentru rezultatul rușinos.

ADVERTISEMENT

”Mi-e greu să mă exprim. Dacă ne gândim la meciul celor de la Ocna Mureș cu Chindia, putem să ne declarăm fericiți, am câștigat un punct. De pe bancă nu am văzut nicio reluare, dar la faza lor a fost penalty clar. Îmi pare rău pentru doamna arbitru, dar ăsta e adevărul.

Dacă vrei să ajungi fotbalist profesionist, trebuie să joci pe astfel de terenuri, cu astfel de echipe. Tot se vorbește în ultimii ani despre această competiție, că anumite echipe o desconsideră.

ADVERTISEMENT

Putem să dăm asigurări că, de la anul, dacă voi mai fi aici, vom desconsidera și noi, pentru că nu ai cum să pui masa de masaj lângă cei care fac treaba mare în vestiar. Nu există așa ceva! Staff-ul se schimbă într-o saună, vorbim să producem jucători pentru echipa națională”, a declarat Rădoi.

Mirel Rădoi și-a pus la zid jucătorii

Tehnicianul oltenilor, care și-a mai amenințat jucătorii și în trecut, a continuat tirada la adresa elevilor săi și i-a avertizat că în iarnă va exista o curățenie masivă a lotului pentru că rezultatele și jocul nu sunt la nivelul pe care îl dorește.

ADVERTISEMENT

”Păi pe astfel de terenuri există cel mai mare risc de accidentare. Ok, și adversarii joacă pe același teren, dar condiții trebuie să fie altele, ca să luăm și noi Cupa în serios. Să revenim la meci, am crezut că era câștigat dinainte, fără atitudine, fără determinare. E clar că adversarul va echilibra diferența de valoare prin ambiție, dar e inadmisibil.

Noi am avut jucători care se plâng că nu au minute, în seara asta au avut aproape o partidă să-și arate nivelul. Probabil ei cred că glumesc când spun că fiecare partidă e o evaluare pentru mine, dar o să vadă în iarnă că ceea ce vorbesc e serios, nu iau pe nimeni la mișto. Indiferent de rezultatul din seara asta, condițiile pe care le-am găsit…

ADVERTISEMENT

Până și nocturna nu se ridică la nivelul care trebuie. Nu înseamnă că din cauza asta nu am câștigat în această seară, era o discuție separată. Vizavi de această partidă, am fost penibili cu toții. Cel mai rău îmi pare de cei care nu au fost în lot, de suporterii noștri. Acum trebuie să vedem ce facem ca să încercăm să nu trecem printr-o altă rușine în Giulești”, a încheiat Rădoi.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,52 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la Rapid – Universitatea Craiova. Vezi aici toate cotele.

ADVERTISEMENT
Tags: