Sport

Mirel Rădoi, ghinion teribil și la al doilea meci în Arabia Saudită. Al-Tai pierde după ce a luat gol în minutul 90+5! Explicațiile antrenorului român. Video

Mirel Rădoi este lovit de ghinion după ce a preluat-o pe Al-Tai. Echipa din Arabia Saudită a pierdut primele două meciuri sub comanda antrenorului român.
05.02.2023 | 17:36
Mirel Radoi ghinion teribil si la al doilea meci in Arabia Saudita AlTai pierde dupa ce a luat gol in minutul 905 Explicatiile antrenorului roman Video
Al-Tai, cu Mirel Rădoi pe bancă, a pierdut meciul cu Al Ittihad, scor 0-1, în etapa 15 din Pro Saudi League. Sursă foto: Twitter -@SPL_EN.
ADVERTISEMENT
05-02-2023
15:42

Mirel Rădoi, prima reacție după o nouă înfrângere la Al-Tai

Mirel Rădoi a oferit prima reacție după ce a Al-Tai a pierdut ultimul meci, scor 0-1 cu Al Ittihad. Tehnicianul român a comparat această perioadă cu vremea când juca pentru Al-Hilal. 

Fostul antrenor al Universității Craiova este mulțumit de lot și este optimist că echipa va găsi calea spre victorie. „Înainte să semnez cu Al-Tai, cunoșteam situația echipei foarte bine, dar am acceptat provocarea.

E ușor să vorbesc despre obiectivele mele, însă prefer să spun că vreau să adun cât mai multe puncte și să încheiem cât mai sus.

Diferența dintre perioada în care eram jucător la Al Hilal și cea de acum, în care sunt antrenor al Al Tai, este nivelul. Când jucam, erau patru echipe puternice care se luptau la titlu. Acum, toate echipele atacă și vor să câștige, iar asta oferă mai multă competitivitate campionatului.

Cred că am făcut un meci bun contra lui Al Ittihad. Am irosit două șanse de a marca pe final. Puteam să câștigăm, însă, în cele din urmă, am pierdut.

Jucătorii pe care îi am pot progresa. Nu avem nevoie de alți jucători. Problema lui Al-Tai nu este pe faza defensivă, ci pe cea ofensivă. Am avut șase ocazii în cele două meciuri și nu am marcat. Nouă zile nu sunt suficiente să evităm niște greșeli”, a declarat Mirel Rădoi, potrivit presei locale

04-02-2023
18:20

Olăroiu, lecție de fotbal pentru Isăilă

Echipa Al Sharjah, antrenată de Cosmin Olăroiu, a învins, în deplasare, scor 4-0, formația Bani Yas, pregătită de Daniel Isăilă, în etapa a 15-a a campionatului din Emiratele Arabe Unite.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Diop (7), Caio (52, 58) și Ebraheim (63). Meciul a fost tensionat în prima repriză, iar Olăroiu a primit un cartonaș galben în minutul 24.

După această partidă, Al Sharjah ocupă locul 2 în clasament, cu 31 de puncte, la un punct în spatele liderului Al-Ahli Dubai, în timp ce Bani Yas se află pe 9, cu 18 puncte.

Mirel Rădoi și-a găsit echipă după despărțirea de Universitatea Craiova pe care a anunțat-o în direct la TV. Antrenorul român a semnat cu Al-Tai, unde are un salariu de 1.200.000 de dolari pe an, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. După ce a debutat cu stângul, Mirel Rădoi a suferit a doua înfrângere consecutivă pe banca saudiților.

Al-Tai a luat gol în minutul 90+5 de la Al-Ittihad. Al doilea eșec consecutiv pentru Mirel Rădoi în Arabia Saudită

Al Tai le-a ținut piept celor de la Al Ittihad până în minutul 90+5, când Coronado a înscris în poarta echipei antrenorului român. Fotbalistul brazilian a șutat din afara careului și a înscris la ultima fază după o ezitare a portarului.

ADVERTISEMENT

Este a doua înfrângere în două meciuri pentru Mirel Rădoi pe banca lui Al-Tai și a cincea consecutivă pentru echipa saudită. Fostul antrenor de la FCSB a fost lovit de ghinion și în partida de debut din Arabia Saudită.

Al-Tai a deschis rapid scorul, însă Al Shabab a întors soarta meciului în decurs de 20 de minute. Formația pregătită de român se află pe locul 10 în campionat cu 18 puncte în 16 partide.

ADVERTISEMENT

Al-Tai joacă împotriva lui Al Nassr, echipa lui Ronaldo, pe 15 mai

Mirel Rădoi a semnat un contract valabil pe o perioadă de un an și jumătate cu Al-Tai, care o va înfrunta pe Al Nassr, liderul din Pro Saudi League, pe 15 mai.

În lotul formației antrenate de Rudi Garcia se află legendarul Cristiano Ronaldo, care în ultima etapă a reușit să spargă gheața și să marcheze în tricoul lui Al Nassr.

ADVERTISEMENT

Superstarul lusitan a înscris din penalty în minutul 90+3, însă Al Nassr a remizat, scor 2-2 cu Al-Fateh. La Al-Tai, Mirel Rădoi va lucra cu același staff pe care l-a folosit la Universitatea Craiova, format din Mihai Ianovschi, Vergil Andronache, Robert Tufişi şi Horaţiu Baciu, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Mirel Rădoi, implicat în litigiul dintre Universitatea Craiova și jucătorii Sergiu Hanca şi Ionuţ Vînă

În perioada în care s-a aflat pe banca Universității Craiova, Mirel Rădoi i-a exclus din lot pe Andrei Ivan, Jovan Markovic, Sergiu Hanca și Ionuț Vînă. Ultimii doi jucători au intrat în litigiu cu echipa finanțată de Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

Cazul celor doi fotbaliști a ajuns pe masa comisiilor, însă cererile de încetare a raporturilor contractuale și pretențiile financiare au fost respinse după verdictul dat de Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor.

În exclusivitate pentru FANATIK, președintele AFAN, Emilian Hulubei, a dezvăluit că Mirel Rădoi era bun de plată dacă fotbaliștii câștigau speța. „L-au chemat în garanţie pe Mirel Rădoi. Adică în cazul în care pierdea clubul să îi fie imputată decizia lui Mirel Rădoi şi el să plătească.

În decizie se spune că au acceptat, în principiu, ca Rădoi să fie chemat în garanţie, dar au fost respinse toate cererile. Am vorbit cu jucătorii, ne-am sfătuit înainte să depună memorii. Au vrut să meargă cu un avocat.

Au posibilitatea unui recurs şi posibilitatea de a merge la TAS. Ei rămân în continuare la echipă, li s-au respins toate cererile. Rămân la Craiova”, a declarat Emilian Hulubei, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT