Fotbal intern

Mirel Rădoi face campania de transferuri la FCSB. Gigi Becali anunță plecarea lui Dennis Man

04.07.2020 | 21:03
Mirel Radoi face campania de transferuri la FCSB Gigi Becali anunta plecarea lui Dennis Man
ADVERTISEMENT

Selecționerul echipei naționale a României, Mirel Rădoi, îi face campania de transferuri lui Gigi Becali la FCSB și îș sfătuiește să mizeze pe tinerii de la academie.


UPDATE, 4 iulie, ora 21:04 / Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a anunțat că următorul jucător care vă părăsi gruparea ”roș-albastră” este mijlocașul Dennis Man, care va ajunge într-un campionat puternic.

ADVERTISEMENT

”Eu cred că Man, din ce ştiu eu la ora asta, în următoarele 3-4 luni e plecat. Aşa ştiu eu. Într-un campionat puternic din Vest. Mirel ştie nişte lucruri. Are relaţii. Îl întreabă lumea despre jucători. El este un selecționer extraordinar”, a declarat Becali.


Tehnicianul se află de șapte luni pe banca primei reprezentative, dar nu a apucat să debuteze din cauza amânării meciurilor în urma pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Noul selecționer  va debuta oficial pe banca tehnică a ”tricolorilor” la meciul de pe teren propriu cu Irlanda de Nord, din prima etapă a Ligii Națiunilor, care este programat la 4 septembrie, de la ora 21:45.

Campania de transferuri a lui Gigi Becali la FCSB e făcută de Mirel Rădoi

Până la debutul la echipa națională, Mirel Rădoi a analizat situația de la FCSB și i-a stabilit campania de transferuri lui Gigi Becali. El i-a transmis nașului său ce jucători ar trebui să plece cât de curând din curtea ”roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

”Man, Tănase și Coman ar fi cazul să plece. Acum sau într-un an și jumătate maxim. Moruțan la fel. Sunt jucători care trebuie să schimbe mediul”, a declarat selecționerul pentru gsp.ro.

”Trebuie să plece pentru că deja ajung să nu mai ofere alte lucruri decât ceea ce fac în mod obișnuit. Au realizări la nivel individual, trebuie și la nivel de echipă”, a mai spus Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

”M-am bucurat să văd la derby-ul Dinamo – FCSB mulți tineri în teren. Nu doar eu, ci și colegii mei de la loturile de juniori. Nu sunt împotriva străinilor, am jucat și eu în străinătate. Totuși, important e ca străinii care vin în Liga 1 să aducă un plus,nu-i aducem doar de dragul de a împărți un comision”, a afirmat tehnicianul.

Om dintr-o bucată, Mirel Rădoi a dezvăluit că va pleca de la conducerea echipei naționale a României la finalul contractului, care expiră după CM-2022, indiferent de rezultatele înregistrate de ”tricolori” până la acel moment.

Mirel Rădoi a vorbit despre situația de la Dinamo și consideră că nu patronul Ionuț Negoiță este principalul vinovat pentru ce se întâmplă la clubul din șoseaua ”Ștefan cel Mare”. El arată cu degetul spre salariile pe care anumiți jucători ai ”câinilor” le încasează.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 1,80 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT