Mirel Rădoi îi sfătuieşte pe Dennis Man şi Florinel Coman să plece de la FCSB! ”Au demonstrat ce au avut de demonstrat”

Traian Terzian   
în FCSB
26/09/2020, 12:01
Mirel Rădoi îi sfătuieşte pe Dennis Man şi Florinel Coman să plece de la FCSB! ”Au demonstrat ce au avut de demonstrat”
Selecționerul echipei naționale a României, Mirel Rădoi, îi sfătuieşte pe jucătorii Dennis Man şi Florinel Coman să plece de la FCSB. Sursă foto: Sport Pictures

Selecționerul echipei naționale a României, Mirel Rădoi, îi sfătuieşte pe jucătorii Dennis Man şi Florinel Coman să plece de la FCSB.

Cei doi fotbaliști au avut mai multe oferte de transfer în ultimul an, dar Gigi Becali a ținut la preț și mutările nu s-au mai realizat.

Finanțatorul FCSB a vorbit inițial de sume de 20-25 de milioane de euro pentru fiecare dintre ei, dar în cele din urmă a lăsat să se înțeleagă aă ar fi dispus să-i lase și pentru 15 milioane de euro.

Dennis Man și Florinel Coman, sfătuiți de Mirel Rădoi să plece la FCSB

”Din punctul meu de vedere ar trebui deja să-şi caute o nouă provocare. E clar că la nivel naţional au demonstrat tot ce au avut de demonstrat. Şi ofensiv şi defensiv, performanţe individuale, pase de gol, acţiuni foarte bune”, le-a transmis Mirel Rădoi lui Dennis Man și Florinel Coman să plece de la FCSB.

”Din punctul ăsta de vedere, cred că ar trebui să plece. Mai departe nu pot eu să spun care este suma sau să pot să vorbesc de strategia clubului”, a declarat selecționerul pentru Antena Sport.

Dennis Man a crescut foarte mult în ultimii ani și a ajuns un jucător de bază al FCSB-ului, iar acest lucru a făcut să fie în vizorul unor echipe ca Norwich City, Feyenoord sau ȚSKA Moscova. Echipa din Rusia a dorit să dea 12 milioane de euro pentru Man și Coman, olandezii au vrut să ofere cel mult 7 milioane de euro pentru Dennis, iar englezii dădeau maxim 5 milioane de euro.

Cei doi jucători sunt în acest moment infectați cu coronavirus și au ratat partida cu Slovan Liberec, din turul trei preliminar al Europa League. ”Roș-albaștrii”, fără 15 jucători, au ratat calificarea în play-off, cehii impunându-se cu 2-0.

Dennis Man a suferit că nu a putut fi pe teren alături de colegii săi în meciul cu Slovan Liberec și a ținut să transmită un mesaj suporterilor și celor care au fost aproape de echipă în aceste momente grele.

Florinel Coman s-a accidentat la partida cu Backa Topola și va lipsi o perioadă destul de lungă de pe teren, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Pe lângă meciurile de la echipa de club, el va rata și barajul naționalei din Islanda, pentru calificarea la Euro.


  • (P) Cota BETANO pentru Poli Iași – FCSB: 1,85 este cota pentru „total goluri: 0-2”. Vezi aici toate cotele!

Închide ×