Fotbal intern

Mirel Rădoi îi ține partea lui Ionuț Negoiță: „Nu e el vinovat pentru ce se întâmplă la Dinamo”. Selecționerul știe sumele pe care se pot vinde starurile de la FCSB

30.06.2020 | 11:34
Mirel Radoi ii tine partea lui Ionut Negoita Nu e el vinovat pentru ce se intampla la Dinamo Selectionerul stie sumele pe care se pot vinde starurile de la FCSB
ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi a vorbit despre situația de la Dinamo și consideră că nu patronul Ionuț Negoiță este principalul vinovat pentru ce se întâmplă la clubului din șoseaua „Ștefan cel Mare”.

Selecționerul României îi ia apărarea lui Ionuț Negoiță arată cu degetul spre salariile pe care anumiți jucători ai „câinilor” le încasează, spre deosebire de perioada în care actualul patron a sosit la cârma echipei.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi speră ca Dinamo să nu retrogradeze și să își revină din perioada dificilă pe care o traversează.

Mirel Rădoi îi ține partea lui Ionuț Negoiță

Mirel Rădoi a vorbit despre situația de la Dinamo și nu îl vede vinovat pe Ionuț Negoiță, pentru ceea ce se întâmplă la club: „Am auzit zilele trecute că da, se va vinde Dinamo, se va finaliza această tranzacție.

ADVERTISEMENT

Atunci cred că va fi mult mai multă liniște pentru toată lumea, pentru suporteri, pentru Negoiță. Eu nu îl văd vinovat pentru situația în care se află Dinamo, cum spune toată lumea. Pentru simplul fapt că acum 3 sezoane nimeni nu depășea plafonul salarial de 5.000 de euro”.

„Acum, dacă sunt salarii de 16.000, 15.000, înseamnă că Dinamo a avut un buget de minimum 4 milioane de euro. Pentru că vorbim de 16.000 plus taxe, ceea ce înseamnă că un jucător poate ajunge la un salariu de 200.000 de euro pe an.

ADVERTISEMENT

1O echipă cu cel puțin 4 milioane buget, să fii 3 ani la rand în play-out, nu cred că e vina lui Negoiță atunci”, a mai spus Mirel Rădoi pentru prosport.ro.

Selecționerul României știe sumele pe care starurile FCSB-ului se pot vinde

Mirel Rădoi a vorbit și despre sumele pe care crede că jucătorii FCSB-ului se pot vinde în străinătate: „Cred că și ei așteaptă, dar e o perioadă lungă și nu prea au ce să….Cei trei, Coman, Man, Tănase, plus Moruțan, cât de curând își vor dori să schimbe mediul, dar vor trebui să realizeze ceva.

ADVERTISEMENT

Nu iei campionatul, trebuie să iei o Cupă, trebuie să te califici în Champions sau Europa League ori să ai evoluții bune la naționala de tineret sau naționala mare. Altfel e foarte greu să pleci pe sumele pe care le dorește nașul (n.red. – Gigi Becali)”.

„Sunt meciuri care urmează la tineret, la echipa mare, sunt preliminarii Europa League și cred că sunt jucători care se pot transfera pe șapte – opt milioane de euro, mă refer la cei enumerați”, a mai spus Mirel Rădoi pentru prosport.ro.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 4,30 este cota pentru “2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT