Fotbal intern

Mirel Rădoi îl pune la zid pe Florin Tănase după ce a refuzat banderola: “Este ceva jignitor”

30.10.2018 | 12:45
Mirel Radoi il pune la zid pe Florin Tanase dupa ce a refuzat banderola Este ceva jignitor

Selecţionerul echipei naţionale de tineret, Mirel Rădoi, este deranjat de gestul pe care Florin Tănase l-a făcut în meciul cu FC Voluntari, atunci când a refuzat banderola. “Decarul” celor de la FCSB a fost supărat după ce Gigi Becali nu l-a mai lăsat să fie căpitan, iar atunci când Bogdan Planic a fost schimbat din cauza unei accidentări şi i s-a oferit banderola, Tănase nu a vrut să audă de aşa ceva. Fost căpitan al “roş-albaştrilor”, Mirel Rădoi nu vede cu ochi buni gestul lui Tănase şi îl pune la zid pe jucătorul vicecampioanei României.

“În teren n-aş fi făcut nimic, erau spectatori. Probabil că în vestiar ar fi fost alt gen de reacţie. Nu mi se pare normal. Cred că dacă vrei să arăţi că ai refuzat-o cum a refuzat-o Pintilii, nu eşti la acelaşi nivel cu Pintilii, nu ai imaginea lui şi nu ai realizat ce a realizat el. E ceva jignitor pentru mine ca fost capitan al Stelei.

Refuzul banderolei l-a supărat pe Mirel Rădoi! Ce i-a transmis lui Florin Tănase

Cred că a vrut să arate că are şi el personalitatea lui Pintilii când a refuzat banderola. E în mare eroare însă. Trebuia să accepte banderola. Dacă e supărat că i s-a retras, putem să-l înţelegem. Dar la fel de bine trebuie să-l înţelegem dacă e realist şi a înţeles că el nu trebuie să fie căpitan la Steaua.

Era bătaie pe banderola de căpitan la Steaua, era o mare mândrie, când jucam eu. La echipele astea de top să nu fii mândru şi să-ţi permiţi să nu o iei..Îmi aduc aminte la returul cu Dinamo Kiev, am intrat după accidentare şi ţin minte că Dică a venit la margine şi mi-a dat banderola. Şi eu nu am vrut să o iau în semn de politeţe pentru el pentru că începuse meciul. Adică genul ăsta de discuţii, nu să o aruncăm, să nu o mai luăm. O situaţie care… încerc să mă limitez, să mă opresc aici”, a spus Mirel Rădoi la PROX.

Mirel Rădoi salută publicul la finalul meciului dintre Steaua şi FC Braşov, disputat pe data de 8 martie 2018, din Liga 1. Fostul jucător al "roş-albaştrilor" purta pe braţ banderola de căpitan
Mirel Rădoi salută publicul la finalul meciului dintre Steaua şi FC Braşov, disputat pe data de 8 martie 2018, din Liga 1

Selecţionerul de la U 21 condamnă gestul făcut de Florin Tănase, din perspectiva unui fost căpitan. Mirel Rădoi crede că acţiunea “decarului” a fost total greşită.