Fotbal intern

Mirel Rădoi îl scoate din echipă pe Nedelcu: “Nu în faţa lui Pintilii”

18.07.2018 | 22:08
Mirel Radoi il scoate din echipa pe Nedelcu Nu in fata lui Pintilii

Mirel Rădoi îl scoate din echipă pe Nedelcu! Fostul antrenor de la FCSB spune că este o diferenţă uriaşă între Mihai Pintilii şi Dragoş Nedelcu şi este de părere că veteranul vicecampioanei României nu poate fi scos din primul unsprezece de jucătorul cumpărat de Gigi Becali de la Viitorul Constanţa:

”Eu prefer să discut treburile astea, ca director sportiv, cu Nicolae Dică, și nu cu Gigi Becali, pentru că el este antrenorul echipei. Fiecare antrenor are ideea sa de scouting. Cât despre faptul că Nedelcu nu are răutate în joc, depinde ce înțelegem prin ea.

Mirel Rădoi îl scoate din echipă pe Nedelcu

Vedem că sunt din ce în ce mai puțini jucători pe acel profil care să se asemene cu Pintilii. Mai este Hoban și ne oprim acolo. Tipul ăsta de mijlocaș central lipsește în România. Revenind la Dragoș, el a fost folosit până acum într-un alt sistem, unde nu se cere neapărat să fii agresiv. El este un fotbalist inteligent, avea doi mijlocași în fața lor și nu trebuia să recupereze în duel unu contra unu, ci doar să închidă spațiile.

E greu de gestionat o astfel de situație în care să-l bagi titular pe Nedelcu și să-l ții pe bancă pe Pintilii. Lupta, în acest moment, este puțin inegală între Pintilii și Nedelcu. Nedelcu poate juca fundaș central în fața unor echipe nu agresive. În momentul, însă, în care dai de o echipă care are viteză, atunci Dragos are probleme”, a spus Mirel Rădoi la un post de televiziune.

Mirel Rădoi îl scoate din echipă pe Nedelcu. Mirel Rădoi îşi anunţă demisia în faţa camerelor video în cadrul unui meci care s-a disputat la Piteşti
Mirel Rădoi îl scoate din echipă pe Nedelcu. Mirel Rădoi îşi anunţă demisia în faţa camerelor video

Citeşte şi:

  • Dinamoviştii, aroganţă la adresa FCSB: “Fundaşul nostru a marcat mai mult decât Alibec”
  • Rădoi nu l-ar da pe Alibec de la FCSB: “E cel mai bun”
  • Presa din Slovenia, după oferta lui Becali pentru Zahovic: “Patronul controversat îl vrea”