Fotbal intern

Mirel Rădoi îl trage de urechi pe Mario Camora: ”Am văzut că a început să cânte imnul, mie nu îmi plac lucrurile astea”

15.09.2020 | 12:20
Mirel Radoi il trage de urechi pe Mario Camora Am vazut ca a inceput sa cante imnul mie nu imi plac lucrurile astea
ADVERTISEMENT

Selecționerul echipei naționale a României, Mirel Rădoi, îl trage de urechi pe fundașul formației CFR Cluj, Mario Camora.

Fotbalistul portughez a primit cetățenia română și poate fi convocat la prima reprezentativă chiar de la barajul cu Islanda din 8 octombrie.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul a explicat și de ce atacantul Alexandru Mitriță nu va fi convocat pentru întâlnirea de la Reykjavik și a spus ce așteptări are de la Ianis Hagi.

Mario Camora l-a supărat deja Mirel Rădoi

”Camora trebuie să își termine toate problemele pe care le are juridic și dacă va continua evoluțiile bune la echipa de club poate va fi convocat. Am văzut că a început să cânte imnul, mie nu imi plac lucrurile astea”, a declarat Mirel Rădoi despre Mario Camora.

ADVERTISEMENT

”Mie îmi plac lucrurile mult mai serioase. El, ca să poată face parte din grupul ăsta, trebuie să joace la fel de bine ca până acum. Altfel, că este ofensiv, defensiv, că are personalitate, nu contează. Trebuie să continue evoluțiile bune, a spus selecționerul la Pro X.

”Nu putem să îl chemăm pe Mitriță acum în Islanda, pentru că dacă va veni din America direct în Islanda va intra în izolare. Autoritățile ne-au spus clar asta. Va fi considerat contact dintr-o țară cu foarte multe cazuri și va fi izolat”, a continuat el.

ADVERTISEMENT

”Timpul e foarte scurt și e nevoie de 2-3 zile doar să îi acoperi fusul orar. Și dacă îl vom chema, nu va putea juca în meciul cu Islanda, ci în următoarele partide”, a mai afirmat Rădoi.

Rădoi îl apără pe Ianis Hagi

”Cu Irlanda de Nord, Ianis Hagi a luat galben, a făcut cele două faulturi și al patrulea arbitru s-a uitat spre mine. Am interpretat asta ca un gest și am reacționat! La meciul doi, din cele trei schimbări, două au fost provocate de accidentări și tot planul tactic pe care îl pregătisem s-a dus”, a menționat tehnicianul.

ADVERTISEMENT

”Dacă noi nu am căștigat cu Irlanda de Nord nu înseamnă că e vina lui Ianis. E în continuare un jucător important pentru națională. Am văzut ca s-a dus foarte relaxat la echipa de club, a jucat foarte bine și a fost unul dintre oamenii care a decis victoria lui Rangers.

Noi știm cine a fost Gică Hagi sși ne așteptăm la Ianis să fie la fel. Sunt și alți jucători. Dacă în toate cele 11 partide el a jucat pe poziție de număr 10, eu îmi cer scuze. Eu vorbesc din punctul meu de vedere, eu îl văd pe Ianis număr 10, de asta l-am și folosit acolo.

Eu cred că în fotbalul românesc așteptăm doar de la Ianis ceea ce trebuie să facă și ceilalți jucători. Noi nu ne uităm după cifre individuale, ne uităm din punct de vedere tactic. Va veni vremea când Ianis va aduce și reușite la echipa națională. La Euro ne-a ajutat cu naționala de tineret”, a încheiat Rădoi.

ADVERTISEMENT