Fotbal intern

Mirel Rădoi începe pregătirile pentru Jocurile Olimipice: „Ar fi bine să știm din timp pe ce jucători ne vom baza”

Mirel Radoi incepe pregatirile pentru Jocurile Olimipice Ar fi bine sa stim din timp pe ce jucatori ne vom baza
ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi a vorbit despre participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo și atrage atenția că vrea săp știe din timp pe ce fotbaliști se va putea baza, având în vedere că olimpiada se va desfășura în luna august, iar echipele românești vor fi implicate deja în meciurile din cupele europene. Selecționerul României a început deja pregătirile, dar trebuie să obțină mai multe acorduri din partea cluburilor pentru a stabili un lot.

Pregătirile lui Mirel Rădoi pentru Jocurile Olimpice

Selecționerul naționalei de tinere a vorbit despre pregătirile pentru participarea reprezentativei noastre la Jocurile Olimpice de la Tokyo: „Am încercat să creionez un lot pentru participarea la olimpiadă, dar sunt foarte multe semne de întrebare. Ar fi bine să știm cu ce jucăători vom participa. Pentru mine nu este nicio problemă dacă voi fi refuzat, dar trebuie să știu din timp pe cine mă voi baza”.

ADVERTISEMENT

„Voi apela și la jucători din generația 96, dar în cazul în care nu voi putea voi fi nevoit să merg pe mâna jucătorilor născuți după anul 2000. Cel mai important pentru mine este să-mi fac din timp planul pentru Jocurile Olimpice”, a mai spus Mirel Rădoi.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,50 este cota pentru 1 la meciul Belarus– Estonia. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Mirela Radoi vorbeste acum despre echipa nationala! Detalii pe www.fanatik.ro

Gepostet von Fanatik.ro am Montag, 7. Oktober 2019

Rădoi îl contrazice pe Dan Petrescu

Mirel Rădoi îl contrazice pe Dan Petrescu, care a vorbit despre problemele pe care le întâmpină de când a fost implementată regula cu doi jucători U21 în echipele de start: „Nu văd rostul să înceapă meciurile cu un om sau doi mai puțin, sper să nu se ajungă la astfel de cazuri pentru că nu este benefic pentru jucători, iar Dan știe asta. Probabil încearcă să pună presiune pe federație, dar nu cred că vor fi probleme”.

„Am rămas cu o impresie plăcută după derby, la fel cum mi-a plăcut duelul dintre Viitorul și CFR”, a mai spus Mirel Rădoi atunci când a fost întrebat dacă i-a plăcut derby-ul dintre FCSB și Dinamo.

ADVERTISEMENT
  • 38 de ani a împlinit Mirel Rădoi pe 22 martie